Uudet telttakylät lyhyellä yö-leirillä - Hehkun telttakyläkuvat

16.06.2022

Kiljavan Leirikesän toinen lyhytleiri aloitti eilen uusin telttakylien sekä ohjaajien voimin leirinsä. Telttakyläkuvia ottaessa porukoista huokui kesäloman riemu ja moni kertoi haluavansa ainakin, uida, suppailla ja kokea kiipeilyseinän sekä laatikkoleikin.

Nyös näitä toimintapisteitä sekä pitkän että lyhyen leirin lapset ja nuoret ovat tänään päässeet kokeilemaan, sillä toimintapisteet ovat olleet avoinna. Uusia huikeita ennätyksiä koettiin laatikkoleikissä ja saunarannassa moni kokeili ensimmäistä kertaa kanotoimista sekä sup-lautailua. Tänään on myös saunottu ja tehty trangialla ruokaa, joka on monen leiriläisen mielipuuhaa leirillä. Trangialla ruoan tekeminen pienessä ryhmässä kavereiden kanssa jää monelle mieleen, vaikka aluksi ajatus ruoan tekemisestä itselle ja ryhmäläisille kesäleirillä saattaa kummastuttaa.

Lopulta onkin huomattu, että juuri se yhdessä tekeminen onkin kaikista mukavinta. Illalla vuorossa onkin vielä Liekin ja Palon ala-leireillä erilaisia kerhoja ja Kipinän ja Hehkun ala-leireillä uintia saunarannassa. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa