Vaahteramäen markkinoilla: tikkupullanpaistoa, pränkkäilyä ja keppareiden tekoa

20.07.2020

Leiri on lähtenyt käyntiin iloisissa tunnelmissa. Toimintapisteillä on kierrelty ahkeraan. Kiipeilyseinä ja laatikkoleikki, melonta, uinti ja jouskarilla ammunta ovat olleet lasten mieleen. Brontot ovat auttaneet ohjelmissa mielellään ja illan viimeisessä rooliohjelmassa: Vaahteramäen markkinoilla, niin gepardin, elefantin kuin poliisinkin roolit taipuivat erittäin hyvin ja vieläpä humoristisesti näiltä nuorilta. 

Vaahteramäen markkinoilla Eemeli oli ensin kateissa, kunnes löytyi. Pränkkäily sai suurta suosiota ja joukko lapsia pysyi visusti Eemelin kintereillä. Ohjelmassa oli myös tikkupullanpaistoa, jumpparataa, keppihevosten tekemistä kuin piirustustakin. Lopuksi selvisi, että Eemeli oli ihastunut opettajan tyttäreen Margaretaan. Huomenna on ohjelmassa trangialounaan valmistusta ja Kipinä menee aamusaunaan. Illalla tehdään retkiä. 

Päivän tapahtumia voi katsella myös seuraamalla Leirikesää Facebookissa ja Instagramissa @leirikesa .

Sieltä löytyy myös hetkittäin Instatarinoita, jotka antavat myös väläyksiä viikosta ennen lauantaina myyntiin tulevan Leirivideon valmistumista. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa