Vesisadetta, aurinkoa, lisää vesisadetta, kuumaa hellettä

14.07.2022

Sadeilmiöiden vuoristorata on ollut vahvasti läsnä Kiljavalla, kun aamuisen vesisateen jälkeen nähtiin taivaalla pilvien takaa pilkottava aurinko. Kauaa sitä iloa ei kestänyt, kun sadekuuro kaartoi takaisin ropisemaan sadetakeille. Kaikkien yllätykseksi iltapäivällä kaikki pilvet katosivat kuitenkin paikalta ja aurinko alkoi porottaa täysin siniseltä taivaalta.

Aamupäivällä toimintapisteet vauhdittivat leiriläisiä jälleen kerran. Boffauksessa taisteltiin oikeaa harrastelijaa vastaan innoissaan, kumit paloivat polkuautojen alla ja kiipeilyseinällä koitettiin aina vain haastavampia ratoja. Uimarannassa uinti oli kovassa vauhdissa, kunnes nähtiin kaukana salamat välähtämässä, mikä ajoi kaikki uimarit harmittavasti pois vedestä.

Kalapuikot ja perunamuusi olivat monien leiriläisten mieleen suuresti ja kanttiinissa Poppis-tikkareita, Kinder Maxeja ja Smarties-suklaita meni tasaiseen vauhdikkaaseen tahtiin. Näiden jälkeen ohjaajien järjestämällä laatuajalla kasvomaalailtiin niin toisille kuin ohjaajille hienoja taideteoksia poskiin ja otsaan, kun taas samaan aikaan ohjaajien kanssa päästiin leikkimään Mafiosoa, rakentelemaan hamahelmillä ja nikkaroimaan vasaroilla, nauloilla ja sahoilla.

Viikon toiseksi trangiaruoaksi päästiin valmistamaan suussa sulavaa tomaattimozzarellapestopastaa. Leiriläisten otteista näkyi, että alkuviikosta trangiaan oltiin saatu jo tuntumaa ja vekottimien käyttö luonnistui vielä entistä näppärämmin. Ruoka oli myös jälleen kerran todella herkullista ja leiriläiset halusivat ottaa reseptejä talteen.

Iltaohjelmassa Liekin lapset pääsivät saunomaan ja uimaan mukavan virkistävään Märkiön järveen. Aurinko paistoi kauniisti kirkkaalta taivaalta jälleen ja auringonlasku valaisi ihanasti taivaanrantaa. Kipinän leiriläiset pääsivät tänään vuorostaan pelaamaan tiistaina liekkiläisten pelaamaan Mestari Ankan -livelautapeliä. Peli tempasi mukaan myös tälläkin kertaa lapset kisailemaan toisia vastaan ja naurun ja ilon kiljahduksilta ei voi tänäänkään välttyä. Torrstai saatiin myös lopettaa omissa telttakylissä nautittaviin hodareihin!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa