Viikon ensimmäinen retki - viikon viimeinen disco

15.07.2022

6. viikon viimeinen kokonainen päivä on jälleen laskeutunut yllemme. Viikko on mennyt vauhdikkaasti ja vaikka sääolosuhteet ovat vaihdelleet ääripäiden välillä, on tunnelma pysynyt nauravaisena, innokkaana ja fiilis on ollut korkealla.

Aamupäivä startattiin erilaisten miniretkien kanssa. Entisen Palon raunioille retkeilemään lähti Peikot ja melontaretkelle saareen lähtivät Fantit. Kassun salin voimistelu, akrobatia ja Mafioso viihdytti Venkosia ja kokkailua pääsi harrastamaan Drontit ruokailukatoksessa. Aamupäivästä rentoa leffa-aamupäivää viettivät Brontot valtasivat alakämpän, asettelivat

Viikon viimeisessä kanttiinissa tunnelma toimi loistavana discofiiliksen kasvattajana. Kanttiinintyöntekijät olivat laittaneet päälleen viileimmät bailuvaatteet ja jonottelevien lasten kanssa he tarjoilivat upeiden tanssiliikeiden saattelemana illan pippaloihin viikon viimeiset makeisostokset. Diseä varten leiriläisten mukaan tarttui usein sama perinteinen ostos - 18 kappaletta erivärisiä ja -makuisia Poppis-tikkareita. Herkkuja saatiin nauttia myös mustikkapiirakan muodossa, kun osa leiriläisistä valmisti alusta loppuun saakka herkulliset paistokset.

Iltapäivällä bailuiltaan valmistauduttiin myös erilaisin aktiviteetein. Kipinän lapset kävivät peseytymässä ja siistiytymässä saunarannassa uimisen ja saunomisen merkeissä. Samaan aikaan Liekin leiriläiset tekivät valmisteluja iltaa varten maalaamalla toisilleen toinen toistaan päheämpiä kasvomaalauksia, letittämällä hiuksia ja tekemällä erilaisia koruja. Nikkarointipisteellä rakenneltiin laudoista taideteoksia, kuten kaarnaveneitä ja laatikoita. Viimeiseksi ennen discoa nautittiin vielä herkkupäivällinen, vietettiin puhelinaikaa ja siivottiin lähialueet juhlia varten.

Viimein koitti päivän odotettu hetki, kun ohjaajien kanssa päästiin korkkaamaan Disco! Jännittäväksi teemaksi paljastui Eläindisko! DJ Alligaattori oli löytänyt kiireiseltä keikka-aikataululta vapaata yhden illan ajaksi, ja näin hän päätti tulla pyörittelemään levyjä Kiljavalle. Boffakarhun kanssa testattiin viikon aikana kertyneitä boffaustaitoja ja Glitterpapukaija valmisti upeita taideteoksia leiriläisten vaatteisiin ja kasvoihin. Meininki oli discossa vauhdikas ja viikko olikin mahtavaa lopettaa upeisiin tanssijamitteluihin!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa