Viimein on se nuortenleiri!

17.07.2023

Niinhän siinä kävi, että tänäkin vuonna kesä juoksee yhä nopeammin kohti loppuaan. Onneksi loppukesä tuo kuitenkin aina mukanaan vähintään yhden ilosanoman – nimittäin Kiljavan nuortenviikon!


Aamu oli jännitystä pullollaan, kun lippuaukealle pamahti 110 innokasta, ja ainakin omasta mielestään aivan liian aikaisin herätettyä nuorta. Kun aamulaulu oli kajahtanut, lippu saatu salkoon ja bängerit telttakyläesittelyt annettu saattoi rentoudestaan ja hauskuudestaan kuulu nuortenleiri vihdoin alkaa.


Nuortenviikko alkoikin varsin päräyttäväksi, kun leiriläiset pääsivät heti kisailemaan toisiaan vastaan Kiljavan omassa Amazing race -ohjelmassa. Haastavien rastien jälkeen voittaja telttakyläksi itsensä pähkäili ja kanotoi Fantit, joita odottaa vielä roima palkinto.


Maanantai iltana päästiin virittäytymään perinteiseen nuortenviikon meininkiin, kun Kiljavan oma klubi avautui. Rasvakeittimet pirisivät ja vohvelipannut paahtoivat jo kuin viimeistä päivää samalla, kun leiriläiset pääsivät kisailemaan ja visailemaan avajaisohjelmassa. Voittajatiimille oli luvassa makea palkinto pirtelön muotoisena. Jännittävän päivän päätti vielä yllätysbändi Hopeasiivet, jotka olivat Helsingistä asti saapuneet viihdyttämään leiriläisiä. On pakko myöntää, että klubi ei olisi voinut saada parempaa avausta kuin illan bändin huikea veto!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa