Viimeinen leiripäivä Marttisissa

23.06.2022

Eilen vietettiin viimeistä kokonaista leiripäivää Marttisissa. Aamu alkoi iloisesti ja heti aamupalan jälkeen leiriläiset pääsivät seinäkiipeilemään. Seinäkiipeilyssä lapset toimivat tiimeissä, jossa jokaisella oli tärkeä tehtävä. Yhden lapsen kiivetessä ylös, muut lapset varmistivat häntä köydellä, jotta kiipeäminen olisi turvallista. Vaikka kiipeily aluksi hieman jännitti leiriläisiä, niin monet rohkenivat kiipeämään ihan ylös asti. Kiipeilyn jälkeen nälkäiset leiriläiset lähtivät syömään maittavaa lounasta ja tekemään herkkuostoksia kahviosta. Herkuttelun ja pelinurkkauksessa pelailujen jälkeen lähdettiin koko leiri yhdessä uimaan ja saunomaan. Vaikka vesi oli vielä melko kylmää, niin monet rohkenivat silti uimaan. Laiturin päästä hyppiminen veteen oli ihan parasta! Onneksi välissä pääsi aina saunaan lämmittelemään. 

Uimisen ja saunomisen päätteeksi leiriohjaajilla oli pieni yllätys kaikille leiriläisille. Hyvin sujuneen leirin kunniaksi jokainen leiriläinen (ja ohjaajat) saivat valita itselleen jäätelöt viereiseltä jätskikiskalta. Nam! Yllätys onnistui hyvin ja lapset olivat innoissaan jäätelöistä. Iltapäivällä oli vielä lasten vapaa-aikaa ja pientä mökkien siivoilua. Illalla leiri huipentui yhdessä lettujen paistoon nuotiolla. Jokainen leiriläläinen pääsi paistamaan itsellensä letun nuotiopannulla. Ohjaajat hämmästelivät sitä, kuinka taitavia letunpaistajia kaikki lapset olivat, sillä kaikkien letut onnistuivat hienosti! Ja niistä tuli superhyviä! Illalla iltapesujen jälkeen päästiin kuuntelemaan vielä viimeiset iltasadut ohjaajilta ja moni leiriläinen oli harmissaan, että leiri päättyy jo. 

Torstai aamuna aamu valkeni hieman harmaana ja väsyneenä. Ilmassa oli kotiinlähdön tuntua. Aamupalan jälkeen siivottiin yhdessä vielä mökit siistiksi ja pakattiin viimeisetkin tavarat. Ennen bussin saapumista ehdittiin kuitenkin myös vähän leikkiä ja painamaan omat kädenjäljet yhteiseen lakanaan muistoksi leiristä. Vielä on bussimatka edessä, jonka aikana ehtii fiilistelemään leirikavereiden kanssa kivaa leiriviikkoa ja kääntämään katseet kohti tulevaa juhannusta. Koko leiri oli tapahtumarikas ja kaikin puolin onnistunut! Kaikki leirin ohjaajat haluavat kiitää lapsia iloisesta ja hauskasta leiriviikosta Marttisissa! Ehkä ensi kesänä tapaamme uudestaan! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa