Yhteisöllisyyttä ja heittäytymistä onnistuneen leirin päätteeksi

21.07.2023

Perjantaipäivä sujui Kiljavalla erinomaisesti, kun nuoret pääsivät nauttimaan leirin viimeisestä kokonaisesta päivästä. Päivä oli toiminnantäyteinen ja toi mukanaan erilaisia projekteja, toimintapisteitä sekä hengailua klubilla.

Aamupäivän ensimmäinen ohjelmapankki vietettiin erilaisten projektien parissa. Nuoret pääsivät esimerkiksi kehittämään omia nikkarointitaitojaan, osallistumaan ohjattuun salitreeniin sekä laulamaan karaokea klubilla.

Laatuajalla ohjelmassa oli vaahtokarkkien paistamista, mutakakun leipomista sekä suppailemista oman telttakylän kanssa. Päivä jatkui perinteisillä toimintapisteillä, minkä jälkeen päästiin jälleen nauttimaan keittiön herkullisista kokkailuista.

Viikon aikana kehittynyt yhteisöllisyys ja lämmin tunnelma korostui illalla Klubin päättäreissä, kun nauru raikui Masked Singer -ohjelman esitysten aikana. Nuoret saivat äänensä kuuluviin, kun he pääsivät toimimaan ohjelman tuomaristona. Klubin päättäreissä nautittiin myös henkilökunnan upeasta ja mukaansatempaavasta keikasta, joka nosti leiritunnelmaa entisestään.

Perjantai päättyi paljon odotettuun discoon. Musiikki soi ja tanssijalka vipatti eri kesähittien tahdissa. Huomenna vuorossa on pakkailua ja vierailupäivä, jolloin lippu nostetaan salkoon onnistuneen leirin päätteeksi.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa