AJANKOHTAISTA
» Talvileirien ilmoittautuminen alkaa ti 24.10.2023 Leirikesän Varauspalvelussa.

Talven yöleirit Kiljavalla

Talvikauden yöleirit pidetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa. Leirille pääsee omalla autolla tai lisämaksullisella bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Talvikauden yöleirit on tarkoitettu alakoululaisille, noin 7–12-vuotiaille lapsille. Lasten lisäksi yläkoululaiset, noin 13–15-vuotiaat nuoret voivat osallistua yöleirille erityisessä brontto -ryhmässä.

Noin 7–14-vuotiaat kehitysvammaiset lapset ja lapset jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea voivat osallistua osalle Kiljavan talvileireistä.

Talven yöleireillä ollaan vuorokauden ympäri ja niiden pituus on noin 4–6 vuorokautta.

Talvileirillä nukutaan sisällä ja touhutaan ulkona

Leirikesä järjestää talvileirejä Etelä-Suomen koulujen loma-aikoina. Talven yöleireille osallistuu kerrallaan noin 50–100 leiriläistä noin 16–18 lapsen ryhmissä.

Talvileireillä nukutaan sisällä, mutta leirin ohjelma on täynnä mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona.

Talvileirillä leikitään ja pelataan, tutustutaan uusiin kavereihin, askarrellaan ja tehdään muita mukavia leiritouhuja.

Kylmänä talvipäivänä voidaan tehdä turvallinen retki järven jäälle ja toisena päivänä lasketaan mäkeä pulkalla tai liukurilla. Omilla suksilla voi hiihtää leirikeskuksen maastossa ja päivän lopuksi paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla.


Talven yöleirit noin 7–16 -vuotiaille lapsille ja nuorille

Leirit on järjestetty tähän taulukkoon leirin ajankohdan mukaisesti niin, että seuraavaksi ajankohtainen leiri on ylimpänä.

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Hinta Lapsiryhmät Ilmoittautuminen