Talvileirit
Talvileirit

Talven yöleirit Kiljavalla

Talvikauden yöleirit pidetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa. Leirille pääsee omalla autolla tai yhteisellä bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Talvikauden yöleirit on tarkoitettu noin 7–12 -vuotiaille lapsille. Lasten lisäksi noin 13–16 -vuotiaat nuoret voivat osallistua yöleirille erityisessä brontto -ryhmässä.

Noin 7–14 -vuotiaat kehitysvammaiset lapset voivat osallistua Loppiaisleirille ja lapset jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea voivat osallistua Hiihtolomaleirille.

Talvileirillä nukutaan sisällä ja touhutaan ulkona

Leirikesä järjestää talvileirejä yleensä Etelä-Suomen koulujen loma-aikoina vuoden vaihteessa ja helmikuussa. Talven yöleireille osallistuu kerrallaan noin 100 leiriläistä noin 16–18 lapsen ryhmissä.

Talvileireillä nukutaan sisällä, mutta leirin ohjelma on täynnä mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona.

Talvileirillä leikitään ja pelataan, tutustutaan uusiin kavereihin, askarrellaan ja tehdään muita mukavia leiritouhuja.

Kylmänä talvipäivänä voidaan tehdä turvallinen retki järven jäälle ja toisena päivänä lasketaan mäkeä pulkalla tai liukurilla. Omilla suksilla voi hiihtää leirikeskuksen maastossa ja päivän lopuksi paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla.

Talven yöleirit noin 7–16 -vuotiaille lapsille ja nuorille

Leirit on järjestetty tähän taulukkoon leirin ajankohdan mukaisesti niin, että seuraavaksi ajankohtainen leiri on ylimpänä.

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Hinta Lapsiryhmät Ilmoittautuminen


Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.