Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

25.01.2023

Ilmoittautuminen kesän 2023 päiväleireille on alkanut!

Ilmoittaudu maailman parhaille kesäleireille uudessa VarauspalvelussaLue lisää »

19.01.2023

Leirikesän kesätyöhaku 2023 on päättynyt

Kiitos kaikille hakijoille!Lue lisää »

13.01.2023

Leirikesä ry:lle on valittu uusi hallitus

Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Juuso Luomala ja hallituksen varapuheenjohtajana Emma Vartiala. Uusina jäseninä mukaan tulevat Juuso Luomalan ja Emma Vartialan lisäksi Satu Ahtiainen. Vanhoista hallituksen jäsenistä jatkavat Kari ”Karhu” Jalonen, Hanna Lempiäinen, Kasperi Tulkki ja Tommi Tiira.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

22.01.2023

Talvilomalle tekemistä...👇😍Mitä?👀Lähde mukaan seikkailemaan huippuhauskalle Partiolaisten päiväleirille!💚🙌🏼Kenelle... Lue lisää »

Facebook

22.01.2023

Talvilomalle tekemistä...👇😍 Mitä?👀 Lähde mukaan seikkailemaan huippuhauskalle Partiolaisten päiväleirille!💚🙌 Kenell... Lue lisää »

IG Instagram

22.01.2023

Kesätöiden 2023 hakuaika on päättynyt - kiitos kaikille hakijoille!😊Oli ilo huomata, että Leirikesä kiinnostaa työnanta... Lue lisää »