Ilmoittautuminen kesäleireille 2021 alkaa huomenna tiistaina klo 12.00!

Julkaisemme lisää leirejä vielä tammikuussa, arviolta viikolla 4, kun viimeisetkin neuvottelut ovat päättyneet ja paikat varmistuneet. Tilaa uutiskirjeemme, seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median palveluita, niin saat tiedot ensimmäisten joukossa!

Kuvassa kaksi lasta istuvat laiturilla uintireissun jälkeen. Aurinko paistaa taustalta sinisellä taivaalla.


Supersuositut päiväleirit jatkuvat Helsingissä tutuissa paikoissa, mukaan mahtuu myös uutuuksia.

Kesän 2021 uudet leiripaikat avataan Jakomäkeen, Kalasatamaan, Laajasaloon, Maunulaan, Pakilaan ja Pasilaan ja lisäksi palaamme parin kesän tauon jälkeen Itäkeskukseen! Näistä uutuuksista olemme aivan huippuinnoissamme, mutta pidämme myös erittäin hyvää huolta lähes 20 vanhasta ja tutustua paikastamme. Liksom förra året ordans svensk språkiga scouternas dagsläger i Drumsö.

Kolme lasta istuu oviaukossa hymyillen ja toinen toiseensa tukeutuen

Partiolaisten päiväleirit on suurimmaksi osin tarkoitettu noin 7–10-vuotiaille lapsille, eli peruskoulun 1.–3.-luokilla oleville lapsille, mutta 10–12-vuotiaat, eli noin 4.–6.-luokkalaiset pääsevät menoon mukaan retkileireillä tutuissa paikoissa Kruununhaassa, Lauttasaaressa, Munkkiniemessä ja Oulunkylässä. Vinkki! Näissä paikoissa on sekä 7–10-vuotiaiden ryhmät, että 10–12-vuotiaiden ryhmät, joten eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan leiripaikkaan!

Neuvottelut ovat vielä hieman kesken mm. Taivallahden ja Herttoniemen osalta, mutta vahvistamme nämäkin leiripaikat seuraavassa julkistuksessa, jos kaikki menee suunnitellusti. Kansainvälisiä päiväleirejä / International Day Camps olemme suunnitelleet Punavuoreen.

Katso kaikki tällä hetkellä varmistuneet Helsingin päiväleirit Partiolaisten päiväleirit -sivulla.


Espoossa tilanne vielä auki, mutta suunnitelmat ovat pitkällä. 

Lapsi istuu maassa ja hymyilee kameralle ja on nostanut peukalon ylöspäin.

Jos kaikki menee toiveidemme mukaan, niin Espoossa tavoittelemme leiripaikkoja Kalajärvelle, Kirkkojärvelle, Kivenlahteen, Leppävaaraan, Mankkaalle ja Tapiolaan.

Valitettavasti Espoosta emme tässä vaiheessa pysty vahvistamaan vielä yhtään leiriä, mutta tiedotamme Espoon paikoista seuraavassa julkaisussa tammikuun lopussa, kun askelmerkit alkavat olla selvemmät.

Vantaan päiväleirit näillä näkymin Hiekkaharjuun ja Tikkurilaan.

Vantaalla tarkoituksenamme on jatkaa edelliskesien tapaan Hiekkaharjussa (Leinikki), ja kesän 2021 uutuutena suunnittelemme Tikkurilaa ja Martinlaaksoa. Niin kuin Espoon, niin myös Vantaan kokonaisuus on vielä epävarma ja voimme vahvistaa paikat vasta tammikuun julkaisussa.

Katso partiolaisten päiväleirit


Kiljavan Leirikesä 2021 esittelee uutuutena pienen Nuorten leirin kesäkuussa, sekä heinäkuun lyhyet leirit.

Kiljavan Leirikesä järjestetään luonnollisesti myös kesällä 2021 Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa. Tulevana vuonna Kiljavalla on eniten ja isoimpia uutuuksia, kuin moneen vuoteen!

Kaksi lasta nauravat iloisina metsämaastossa.

Esittelemme pienen Nuorten leirin heti kesäkuun alussa su 13.6.–la 19.6.2021. Pienellä Nuorten leirillä on paikkoja noin 50:lle 13–16-vuotiaalle nuorelle. Leiri pidetään Kiljavan leirikeskuksen vieressä olevalla Uutun leirialueella. Perinteinen, jopa 120 nuorta yhteen keräävä Nuorten leiri leireillään Kiljavan leirikeskuksessa ma 19.7.–la 24.7.2021.

Lasten leirien osalta lisäsimme lyhyitä leirejä myös heinäkuun viimeiselle viikolle. Valittavana on nyt kaksi kolmen vuorokauden leiriä su 25.7.–ke 28.7.2021 tai ke 28.7.–la 31.7.2021.

Yhteensä siis tavoittelemme yli 1 700 lasta ja nuorta Kiljavan Leirikesän 17 eri leirijaksolle kesäkuun alusta elokuun alkuun. Muista myös, että Leirikesällä on paikkoja myös noin 7–12 -vuotiaille avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella. Yöleirin leirimaksuun voi hakea Veikkauksen alennusta.

Katso Kiljavan Leirikesä


Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa jatkuu ennallaan syventäen Leirikesän ja Keravan kaupungin yhteistyötä

Lapsi SUP-laudan päällä järvellä.Kesärinteen Leirikesä toteutetaan toista kertaa kesällä 2021 yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarjolla on neljä leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille.

Kaikki lapset ympäri Suomen ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan Kesärinteen Leirikesän leireille, mutta eriyisesti keravalaiset korvat hörölle: leirien hinta on keravalaisille hieman muita edullisempi, ja keravalaisille on varattu jonkin verran muita enemmän.

Katso Kesärinteen Leirikesä


Leirikesän nettileirit eli Verkkoseikkailut jatkuvat heti kesäkuun alussa

Leirikesä ry järjestää jälleen ensi kesänä virtuaalisia lastenleirejä, eli Leirikesän Verkkoseikkailuita! Leirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon ajan Internetissä ja leireille mahtuu mukaan noin 60 lasta (20 per verkkoseikkailu).

Leikekuva, jossa kaivosta ojennettu käsi kannattelee kannettavan läppäriä, jonka näytöstä hyppää ulos lohikäärme.Leirikesän Verkkoseikkailut kehitettiin koronakeväällä 2020 vastaamaan lasten loma-ajan tarpeeseen, kun valtakunnalliset kokoontumisrajoitukset olivat tiukimmillaan. Kysyntää verkkoleirille on ollut myös akuuteimman vaiheen jälkeen ja tästä syystä Verkkoseikkailut seikkaillaan joka tapauksessa ensi kesänä, vaikka koronatilanne yhteiskunnassa olisi hyvä. Verkkoseikkailut pysyvät toistaiseksi Leirikesän palvelutarjonnassa siis myös tulevaisuudessa :)

Verkkoseikkailut toteutetaan arkisin klo 09.00–15.00 Zoom-ohjelmiston kautta. Verkkoseikkailuissa pelataan ja leikitään oman ryhmän kanssa, askarrellaan, selvitetään mysteereitä, kokkaillaan, puuhaillaan ulkona ja nautitaan kivoista kesäpäivistä!

Katso Leirikesän Verkkoseikkailut


Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa ti 12.1.2021 klo 12.00 Varauspalvelun kautta

Leirit avataan Varauspalveluun tammikuun alussa, ja lähes kaikille leireille ilmoittautuminen alkaa ti 12.1.2021 klo 12.00.

Espoon ja muiden epävarmojen leirien ilmoittautuminen alkaa helmikuussa, kunhan leirien toteutuminen varmistuu.

Siirry Varauspalveluunpsst! Haluatko töihin näille leireille? 🤔

Etsimme juuri nyt yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita, jotka saavat ensikosketuksen työelämään.

Työntekijä katsoo kameraan ja taustalla toinen työntekijä ohjeistaa lapsia megafonin avullaEri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Kesätyöpaikat 2021 ovat haettavissa ke 20.1.2021 klo 23:59 saakka verkkosivujemme kautta. Katso myös uutinen avoimista kesätyöpaikoista napsauttamalla tästä.

Katso avoimet työpaikat