Ilmoittautuminen maailman parhaille kesäleireille on nyt alkanut!

Ensi kesänä järjestämme yli 100 päiväleiriä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, sekä 20 yöleiriä Hyvinkäällä ja Tuusulassa.

Julkaisemme lisää leirejä vielä helmikuussa, kun viimeisetkin neuvottelut ovat päättyneet ja paikat varmistuneet. Lue lisää tästä.

Päiväleirejä järjestetään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla maanantaista perjantaihin tai maanantaista torstaihin ikäryhmittäin 7-10-vuotiaille (1.-3.lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille. Lisää tietoa partiolaisten päiväleireistä saat klikkaamalla tästä.

Kiljavalla Hyvinkäällä järjestetään 3-6 vuorokauden pituisia yöleirejä. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Lisää tietoa Kiljavan yöleireistä saat tästä klikkaamalla.

Kesärinteellä Tuusulassa järjestetään 3-4 vuorokauden pituisia yöleirejä 7-10-vuotiaille (1.-3lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille. Lisää tietoa Kesärinteen yöleireistä saat klikkaamalla tästä.

Ilmoittaudu kesäleireille Varauspalvelun kautta - muutama vinkki ilmoittautumiseen:

  1. Oletettavasti Varauspalvelu käy heti klo 12.00 vähän hitaalla, kun samanaikaisia ilmoittautumisia tullee satoja. Mutta odota rauhassa ja yritä vaikka hetken päästä uudelleen - saat kyllä leirisi varattua!
  2. Varmista ilmoittautumisen jälkeen, että saat vahvistuksen leiristä sähköpostiisi. Vahvistusviestin saapumisessa voi kestää 0 min-60 min, mutta jos tunninkaan jälkeen mitään ei ole kuulunut, ota yhteyttä toimisto@leiri.fi. (Muista tarkistaa sähköpostin roskapostikansio!)
  3. Kun ilmoittautuminen on tallennettu, näet tiedot myös Varauspalvelun OMASIVUn kautta.

Kun ilmoittautuminen on onnistunut, niin voit alkaa odottelemaan kesälomaa ja maailman parasta lastenleiriä!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN


Varaa lapsen loma huoletta – jos leiri perutaan, saat rahasi 100 % takaisin. Voit lisäksi itse peruuttaa tekemäsi varauksen ilman erityistä syytä 1.5.2022 mennessä vain peruutusmaksulla 30 EUR. Lääkärintodistusta vastaan peruutus onnistuu entiseen tapaan 10 EUR toimistokuluilla. Katso maksu- ja peruutusehdot.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Järjestämme leirit kesä-elokuussa 2022 voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.