Miten meillä leireiltiin poikkeusaikana? - yöleirit

Leirikesän leireille osallistui kesällä 2020 noin 3 500 lasta ja nuorta. Miten tämä tehtiin koronaturvallisesti poikkeusolosuhteissa?  Leirikesä ry on Suomen suurin kaikille avointen lastenleirien järjestäjä. Leiritarjonta on monipuolista, ja poikkeusoloissa erilaisten leirimuotojen hyviä puolia pystytään joustavasti yhdistelemään. 

Miten meillä leireiltiin poikkeusaikana? - päiväleirit

Leirikesän leireille osallistui kesällä 2020 noin 3 500 lasta ja nuorta. Miten tämä tehtiin koronaturvallisesti poikkeusolosuhteissa? Leirikesä ry on Suomen suurin kaikille avointen lastenleirien järjestäjä. Leiritarjonta on monipuolista, ja poikkeusoloissa erilaisten leirimuotojen hyviä puolia pystytään joustavasti yhdistelemään.

Suositut Leirikesän Puuhakerhot etänä taas maaliskuussa 2021!

Tule mukaan pitämään hauskaa meidän kanssa etänä Leirikesän Puuhakerhoihin! Alakoululaisille suunnatuissa maksuttomissa etäkerhoissa leikitään, pelataan, liikutaan, askarrellaan, höpötellään, tanssitaan, kokkaillaan ja ulkoillaan joka tiistai ja torstai klo 18-19.30 maaliskuun ajan..

Leiritarjonta kesälle 2021 on nyt valmis!

Valitse yöleiri Hyvinkäällä tai Tuusulassa, päiväleiri Espoossa, Helsingissä tai Vantaalla tai verkkoleiri missä vaan!

Hiihtoloman päiväleirit toteutetaan pienellä ryhmäkoolla ja paljon ulkoillen

Viikin, Haagan ja Taivallahden päiväleireillä on vielä muutamia paikkoja vapaana. Partiolaisten hauskoilla päiväleireillä noudatetaan hiihtolomalla erityisjärjestelyjä koronaturvallisuuden varmistamiseksi.