Hei opiskelija! Hae harjoittelijaksi Leirikesälle!

to marrask. 16 13:00:00 2023

Tule tekemään harjoittelu Leirikesälle!

Etsimme Leirikesän Helsingin toimistolle viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi (12 vko). Harjoittelun aloitus tammikuussa. Harjoittelu on kokopäiväinen, pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-16 (työaikaliukumat mahdollisia noin 2h kummassakin päässä). Harjoittelu sopii esimerkiksi tradenomi (AMK) opiskelijalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja lisäksi tarjoamme lounasedun.

Monipuoliset tehtävät tarjoavat haasteita ja vastuuta

Harjoittelijana vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta ja -viestinnästä sähköpostitse, puhelimitse ja verkkosivustomme chatin kautta. Asiakaspalvelu huolehtii myös myyntilaskutuksesta ja maksuvalvonnasta. Näiden lisäksi harjoittelija hoitaa toimiston yleisiä tehtäviä.

Harjoittelun sisältöön kuuluu myös viestintä- ja markkinointipuoli. Saat Leirikesän somekanavat Instagramissa ja Facebookissa hoitaaksesi. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median mainoskampanjoita. Lisäksi työpöydälle kuuluvat sähköpostimarkkinointi nykyaikaisilla työkaluilla ja tehtäviisi kuuluu myös leiri.fi -sivuston Ajankohtaista -osion päivitys.

Harjoittelija saa meiltä oman työpisteen Helsingin toimistolta Töölöstä. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet (tietokone, puhelin, O365-ympäristön ohjelmistot), joten myös tarvittaessa etätyöskentely kotoa onnistuu mainiosti.

Harjoittelu Leirikesällä on ollut onnistunut kokemus!

Aiemmat harjoittelijat (Tradenomi AMK), ovat viihtyneet tehtävien parissa, saaneet näkemystä ja kokemusta myös kolmannen sektorin toimintaan ja onpa kaksi opinnäytetyökin tehty viime vuosina. Aiemmat harjoittelijat ovat myös tehneet myöhemmin harjoittelun jälkeen ihan palkkatöitä Leirikesällä ja napanneet koko kesän mittaisen kesätyön.

Harjoitteluun on helppo yhdistää kehittämistehtävä ja tarvittaessa harjoittelija pääsee seuraamaan myös yhdistyksen muuta toimintaa oman työnsä ohessa.

Katso siis hakuilmoitus ja jätä hakemus heti! Hakuaika päättyy keskiviikkona 29.11.2023. Haastattelemme ehdokkaita viikoilla 50-51 ja valitulle ilmoitetaan viikon 52 loppuun mennessä.

» KATSO AVOIMET TEHTÄVÄT