Helsingin toimisto palvelee taas normaalisti - nyt suunta kohti vuotta 2018

ti elok. 22 09:38:00 2017

Tuhannet kiitokset kaikille 1 849 kesäkauden 2017 leiriläiselle upeasta leirikesästä!

Helsingin toimiston väki on palannut töihin ja palvelee taas normaalisti maanantaista torstaihin kello 10.00 - 15.00.

Yhteystiedot

Saat meihin yhteyden monella eri tavalla:

  • Toimiston puhelinnumero (09) 8865 1280 palvelee ma-to klo 10.00-15.00. Jos emme pääse heti vastaamaan puhelimeen, niin soita hetken kuluttua uudelleen tai jätä viesti puhelinvastaajaan.
  • Helsingin toimiston WhatsApp- tai tekstiviestinumero on 044 275 4596. Tähän puhelinnumeroon emme ota vastaan puheluita (ei normaaleja, eikä WA-puheluita).
  • Meille voi lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@leiri.fi. Sähköposteihin pyritään vastaamaan 1-2 päivän sisällä viestin saapumisesta.
  • Asiakaspalvelu-chat palvelee verkkosivuillamme aina kun sivun vasemmassa alakulmassa on vihreä chat-palkki.
  • Viestejä voit lähettää myös verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.
  • Voit tulla käymään toimistollamme osoitteessa Töölönkatu 55, 00250 Helsinki (2 krs.). Olemme paikalla pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 10.00-15.00, mutta käynnistä toimistolla olisi hyvä soittaa etukäteen, että olemme varmasti paikalla.

Löytötavarat kesäleireiltä 2017

Leiriviikkojen 1-7 löytötavarat: Näiden leiriviikkojen löytötavarat on jo tältä kesältä hävitetty tai toimitettu hyväntekeväisyyteen. Arvokkaimpia tai erikseen aiemmin sovittuja löytötavaroita voi vielä kysellä Helsingin toimistolta.

Leiriviikkojen 8-9 löytötavarat: Näiden leiriviikkojen löytötavarat on toimitettu Helsingin toimistolle ja niitä voi kysellä toimistolta. Leirillä hukkaan joutuneita tavaroita voi myös tulla itse etsimään Töölön toimistolle, mutta sopivasta ajasta olisi hyvä sopia etukäteen toimiston kanssa.

Leiripalaute 2017

Haluamme kaikkien leirille tulijoiden viihtyvän leirilla ja teemme kaikkemme mukavien leirimuistojen eteen. Haluamme tehdä seuraavista leireistä entistäkin parempia ja keräämme tietoa toimintaamme tukevalle Veikkaukselle. Pyydämme ystävällisesti täyttämään leiripalautteen verkkosivuillamme 31.8. mennessä: Leiripalaute

Syksyn, talven ja ensi kesän leiritarjonta

Syksyn ja talven leiritarjontaa ei ole aivan vielä lyöty lukkoon asti, mutta vuodenvaihteen ja Etelä-Suomen koulujen hiihtoloman aikana järjestetään perinteisiä talvileirejä Kiljavalla. Näiden lisäksi saatamme tarjota syksyn aikana muutakin leiritoimintaa, mutta näistä tiedotamme erikseen. Parhaiten pysyt kärryillä ajankohtaisista asioista seuraamalla Leirikesää verkossa: www.leiri.fi sekä sosiaalisen median palveluissa: Facebook ja Instagram