Hiihtoloman päiväleirit toteutetaan pienellä ryhmäkoolla ja paljon ulkoillen

pe helmik. 05 14:33:00 2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Helsingin kaupunki päättivät perjantaina 4.2.2021 kokouksessaan, että päiväleirejä voidaan järjestää hiihtolomalla myös kaupungin tiloissa. Partiolaisten päiväleirit toteutetaan hiihtolomalla erityisjärjestelyin, koronaturvallisesti ja viranomaisohjeita noudattaen.

Leirikesä ry järjestää hiihtolomalla kolme päiväleiriä Viikissä, Taivallahdessa ja Pohjois-Haagassa. Leireillä on vielä muutamia paikkoja vapaana.

Päiväleirien ryhmäkoko on hiihtolomalla enintään 10 osallistujaa, eli yli puolet vähemmän kuin tavallinen 25 osallistujan päiväleiri. Ohjaajia on kaksi. Leirillä ollaan siis selvästi aiempaa väljemmin ja samalla päästään nauttimaan pienen ryhmän ilosta ja eduista.

Leirin ohjelma ja aktiviteetit järjestetään suurimmaksi osin ulkona, jossa leiriläisten on helpompi levittäytyä ja toimia laajemmalla alueella.

Partiolaisten päiväleirillä pääsee leikkimään ja pelaamaan, retkeilemään lähiympäristössä, nikkaroimaan ja askartelemaan sekä tietysti valmistamaan omat lounaat retkikeittimillä oman kaverin kanssa. Leikit ja pelit suunnitellaan niin, että tarpeetonta lähikontaktia voidaan välttää.

Lue lisää, ja ilmoittaudu Partiolaisten päiväleirille Viikkiin tästä

Lue lisää, ja ilmoittaudu Partiolaisten päiväleirille Haagaan tästä

Lue lisää, ja ilmoittaudu Partiolaisten päiväleirille Taivallahteen tästä