Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman päiväleirille Viikkiin!

ma tammik. 29 16:10:00 2024

Hiihtoloman päiväleirillä Viikissä on vielä tilaa ja leirille voi ilmoittautua mukaan Leirikesän Varauspalvelun kautta!

Järjestämme koululaisten hiihtolomalla Partiolaisten päiväleirin Viikin nuorisotilalla ma 19.2.2024 - pe 23.2.2024. Leiri on tarkoitettu kaikille noin 7–10-vuotiaille, eli 1.–3. -luokkalaisille alakoululaisille.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan muutenkin lomapäivistä leirikavereiden kanssa!

Leiriohjaajat ovat päivittäin paikalla klo 8.30–16.00. Ohjelma toteutetaan klo 9.00–16.00. Leirille voi saapua päivittäin joustavasti klo 8.30–9.00 välillä ja kotiin lähdetään päivittäin ohjelman päätyttyä klo 16.00.

Leirin hinnat 164-207 €. Helsinkiläisille lapsille 164 €. Hinta sisältää kaiken, eli lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Partiolaisten päiväleiri on mielekästä tekemistä lapsen hiihtolomalla. Jokainen leiripäivä on hyvin suunniteltu, valmisteltu ja toteutettu. Päiväleirillä ohjelmasta ja lasten turvallisuudesta leirillä vastaa kolme kivaa ohjaajaa.

Päivittäin syödään lounas, joka valmistetaan itse retkikeittimellä leiriohjaajan johdolla. Leiripäivään kuuluu myös välipala. Päiväleirien ruoka on maistuvaa, terveellistä ja se ottaa huomioon erilaiset erityisruokavaliot.

Tule mukaan kivalle talvileirille - ilmoittaudu mukaan Leirikesän Varauspalvelun kautta!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ