Ilmoittautuminen kesän 2023 päiväleireille on alkanut!

ke tammik. 25 13:00:00 2023

Ilmoittautuminen Helsingin ja Vantaan kesän 2023 päiväleireille on alkanut tänään keskiviikkona 25.1. klo 12 Leirikesän Varauspalvelussa.

Päiväleirit jatkuvat Helsingissä ja Vantaalla tutuissa paikoissa ja lisäksi mukana on useampi uusi päiväleirikohde. Leirejä järjestetään kesäkuussa 7-10-vuotiaille (1.-3.lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille. Lisää tietoa Partiolaisten päiväleireistä saat klikkaamalla tästä.

Ilmoittaudu päiväleireille Varauspalvelun kautta

Leirikesän Varauspalvelu on uudistunut. Uusi Varauspalvelu on helppokäyttöinen ja leireille ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti. Tässä vielä muutama vinkki ilmoittautumiseen:

  1. Ilmoittautuminen on alkanut ke 25.1. kello 12.
  2. Ennen leirivarauksen tekoa sinun tulee rekisteröityä Varauspalveluun. Siirry Varauspalveluun osoitteessa https://varaus.leiri.fi ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta.
    • HUOM. Jos sinulla on ollut vanhaan varauspalveluun käyttäjätunnus, niin joudut nyt tehdä uuden. Voit kuitenkin käyttää halutessasi uuteen rekisteröitymiseen samoja tunnuksia. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa! 
  3. Kun olet rekisteröitynyt Leirikesän varauspalveluun, voit selailla leirivalikoimaa ja tehdä varauksia Leirikesän eri leireille.
  4. Varmista ilmoittautumisen jälkeen, että saat vahvistuksen leiristä sähköpostiisi. Vahvistusviestin saapumisessa voi kestää 0 min-60 min, mutta jos tunninkaan jälkeen mitään ei ole kuulunut, ota yhteyttä toimisto@leiri.fi. (Muista tarkistaa sähköpostin roskapostikansio!)
  5. Kun ilmoittautuminen on tallennettu, näet tiedot myös Varauspalvelun profiilisivun kautta.
  6. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, niin voit alkaa odottelemaan kesälomaa ja maailman parasta lastenleiriä!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN


Ilmoittautuminen Espoon päiväleireille ja yöleireille alkaa helmikuussa

Ilmoittautuminen Kiljavan Leirikesän ja Kesärinteen Leirikesän yöleireille alkaa keskiviikkona 1.2. klo 12. Pääset tutustumaan yöleireihin täältä

Ilmoittautuminen Espoon kesän 2023 päiväleireille alkaa keskiviikkona 15.2.2023. Jos kaikki menee toiveidemme mukaan, Espoossa leirejä tullaan järjestämään Eestinmalmilla, Kalajärvellä, Kivenlahdessa, Soukassa ja Tapiolassa. Tiedotamme varmistuneet Espoon päiväleiripaikat viikolla 6.