Kesä tulee kyllä ja me vietämme sitä yhdessä

ke huhtik. 08 12:48:00 2020

Kaikkien peruutusten, rajoitusten, määräysten ja suositusten valossa yllä oleva voi tuntua mahdottomalta ja toivottomalta, mutta sitä se ei ole.

Me selviämme tästä.

Meille tärkein on lapsi ja lapsen kasvun tukeminen. Toteutamme lapsen hyvinvointia hyvässä yhteistyössä teidän, eli perheiden kanssa.

Me jatkamme edelleen kesän yö- ja päiväleirien valmistelua, jotta olemme salamannopeasti valmiita aloittamaan kesäleirit, kun tilanne helpottaa.

Samaan aikaan olemme jo varautuneet muutoksiin, rajoituksiin ja määräyksiin ja valmistautuneet eri tilanteisiin hyvin. Me teemme lapsille toimintaa yö- ja/tai päiväleireinä, vuorovaikutteisina ja toiminnallisina videoleireinä, pienissä ryhmissä, eri leirikeskuksissa tai kaikkea tätä eri ajankohtina. Kaiken teemme niin fyysisesti ja yhdessä ollen, kuin mahdollista.

Täältä tullaan kyllä. Emme ihan tarkasti vielä tiedä, millaisella tarjonnalla, mutta täältä tullaan. Me olemme yhdessä ensi kesänä!

Hengitetään hetki rauhassa ja muistetaan, että kesän alkuun on vielä pari kuukautta ja kesä kestää toiset pari kuukautta, aina elokuuhun saakka. Moni asia voi vielä muuttua – parempaan suuntaan.

Kiitos sinulle, rakas asiakas, kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi. Kiitos myös monista kannustavista, toiveikkaista ja lämpimistä viesteistänne, joita olette lähettäneet menneinä viikkoina asiakaspalveluumme. Monissa viesteissä toivotaan todella, että leirien järjestäminen onnistuu tavalliseen tapaan, ja niin toivomme mekin - sydämiemme pohjasta.

Nyt ei ole aika luovuttaa. Kesän leiri antaa kiintopisteen ja lupauksen tulevasta. On jotakin mitä odottaa.

Vaikka leiri ei olisi täysin sitä, mihin mielenmaisema kotona on varaushetkellä asetettu, niin me lupaamme lapsellenne korkealaatuista vapaa-ajan toimintaa.

Tiedotamme taas parin viikon päästä seuraavista vaiheista.

Oikein hyvää pääsiäisen aikaa ja voimaa ja lämpöä jokaiseen perheeseen!


Aiemman tiedotteen kesän leirien valmistelusta ja usein kysytyt kysymykset (koronavirustilanteeseen liittyen) löydät täältä:

» TIEDOTE: Teemme kaikkemme sen eteen, että kesäleirit järjestetään - tavalla tai toisella (19.3.2020)