Kesäleireille 2017 voi nyt hakea!

ke helmik. 01 10:01:00 2017

Kiljavan Leirikesä – lapsen oma loma yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa!

Leirikesän leirit Kiljavan leirikeskuksessa, Hyvinkäällä tarjoavat kesän parhaat seikkailut ja yhdessäolonhetket! Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (5.6.-5.8.2017). Kesällä 2017 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 3-6 vuorokautta. Leirit on tarkoitettu 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella.

Leirille haetaan joko verkkohakemuksella tai kirjallisella hakulomakkeella. Hakulomakkeita voit pyytää toimistolta. Hakemuksen voi myös käydä täyttämässä toimistolla paikan päällä. Leiriläisten hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, postitse saapuneet hakemukset ennen samana päivänä lähetettyjä sähköisiä hakemuksia. Lisätietoja hakuprosessissa voit lukea verkkosivuilta.

Tutustu kesäleiritarjontaan ja leirien hintoihin sekä RAY-alennuksen perusteisiin. Yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen saat usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli kysymykseesi ei löydy vastausta tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistollemme.

Voit tutustua leirimeininkiin Leirilehdessä, Leirikesän Facebookissa, kuvia voit katsella Instagramissa ja YouTubesta löydät fiiliksiä ja tunnelmia viime kesältä.

Jos kaikki on valmista, siirry täyttämään leirihakemus >>