Kesäleirikausi 2023 on alkanut!

ma kesäk. 05 08:00:00 2023

Kesäleirikausi 2023 pyörähti tänään käyntiin, kun yli 1000 lasta aloitti oman leiriseikkailunsa Partiolaisten päiväleireillä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä Kiljavan Leirikesän yöleireillä Hyvinkäällä ja Kesärinteen Leirikesän yöleirillä Tuusulassa. 

Innokkaimmat leireilijät ovat ilmoittautuneet mukaan jo alkuvuodesta. Monelle kesän leirille mahtuu vielä mukaan ja kaikille Leirikesä ry:n leireille voi ilmoittautua vielä, jos leirille vain on tilaa.

Koko kesäkauden aikana eri leireille on tällä hetkellä ilmoittautunut lähes 3 700 osallistujaa!

Päiväleirit kesäkuussa, yöleirejä läpi kesän - mukaan mahtuu vielä!

Leirikesä ry:n järjestämät päiväleirit pidetään kesäkuussa pääkaupunkiseudulla. Päiväleirit ovat melko loppuun varattuja varsinkin kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, mutta juhannusviikolla ja kesäkuun viimeisellä viikolla on vielä tilaa ja mukaan voi ilmoittautua Leirikesän varauspalvelussa.

Kiljavan Leirikesän huippusuosittuja yöleirejä järjestetään Hyvinkään Kiljavalla läpi koko kesän. Leirit ovat kestoltaan 3-6 vuorokauden pituisia yöleirejä, joilla ollaan leirin alusta loppuun. Kiljavan Leirikesän leirejä on järjestetty jo lähes 70 vuotta ja leirien korkealaatuinen ohjelma ja upeat puitteet tarjoavat lapselle elämyksellisen kesäloman. Heinäkuun ja elokuun alun leireille mahtuu vielä varsin hyvin mukaan ja leireille voi ilmoittautua Leirikesän varauspalvelussa.

Kesärinteen Leirikesän leirit ovat jo tältä kesältä melkein täyteen varattu. Leirit järjestetään Tuusulassa luonnon helmassa Rusutjärven rannalla yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Leirit ovat kooltaan Kiljavan Leirikesän yöleirejä pienempiä, joten leirit tarjoavat erilaiset mahdollisuudet ohjelman ja tekemisen järjestämiseen. Leireille voi ilmoittautua Leirikesän varauspalvelussa.

Leirilehti ja sosiaalisen median kanavat pitävät kotiväen ajan tasalla leirimeiningistä

Kun lapsi viettää parasta aikaa mukavalla, turvallisella ja elämyksellisellä leirillä, kotiväki voi seurata leirin meininkejä monesta kanavasta. Yöleireiltä julkaistaan leirilehteä päivän tai parin välein verkossa. Leirilehteen kuvataan leiripäivän aikana sekä leirin arkisia tapahtumia että huippuhetkiä. Joskus leirilehden toimittajina toimivat leirilehti-kerhon innokkaat toimittajat, toisinaan lehdessä on leiriläisten omia tarinoita tai vitsejä. Leirilehden kautta voi lähettää leiriterveisiä leirillä olevalle lapselle tai nuorelle. Leiriterveiset tulostetaan ja toimitetaan perille yleensä kerran päivässä.

 Kaikkien leirien kuulumisia julkaistaan Leirikesän Facebook ja Instagram -tilillä.