Kesäleirit 2022 on julkaistu!

ti jouluk. 21 16:00:00 2021

Ensimmäisessä julkaisussa yli 100 eri kesäleiriä – lisää tulossa!

Ensi kesänä järjestämme yli 100 päiväleiriä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, sekä 20 yöleiriä Hyvinkäällä ja Tuusulassa.

Julkaisemme lisää leirejä vielä helmikuussa, kun viimeisetkin neuvottelut ovat päättyneet ja paikat varmistuneet. Tilaa uutiskirjeemme, seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median palveluita, niin saat tiedot ensimmäisten joukossa!


Päiväleirit jatkuvat Helsingissä tutuissa paikoissa, mukaan mahtuu myös uutuuksia

Kesän 2022 uudet leiripaikat avataan Vesalaan ja Malminkartanoon. Ullanlinnan leiri löytyy jatkossa nimellä Punavuori. Näiden lisäksi Helsingissä noin 20 muuta leiripaikkaa - mukana tuttuja ja turvallisia paikkoja kotia lähellä! Liksom förra året ordans svensk språkiga scouternas dagsläger i Drumsö.

Lisäksi Kansainväliset päiväleirit jatkuvat Ruoholahdessa. As last year, an International Day Camps continues in Ruoholahti.

Partiolaisten päiväleirit on suurimmaksi osin tarkoitettu noin 7–10-vuotiaille lapsille, eli peruskoulun 1.–3.-luokilla oleville lapsille, mutta 10–12-vuotiaat, eli noin 4.–6.-luokkalaiset pääsevät menoon mukaan retkileireillä tutuissa paikoissa Lauttasaaressa, Munkkiniemessä ja Oulunkylässä. Vinkki! Näissä paikoissa on sekä 7–10-vuotiaiden ryhmät, että 10–12-vuotiaiden ryhmät, joten eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan leiripaikkaan!

Neuvottelut ovat vielä hieman kesken Taivallahden ja Tullinpuomin osalta, mutta vahvistamme leiripaikat seuraavassa julkaisussa, jos kaikki menee suunnitellusti.

Katso kaikki tällä hetkellä varmistuneet Helsingin päiväleirit Partiolaisten päiväleirit -sivulla.

 Espoossa tilanne vielä auki, mutta suunnitelmat ovat pitkällä

Jos kaikki menee toiveidemme mukaan, niin Espoossa tavoittelemme leiripaikkoja Eestinmalmille, Kalajärvelle, Leppävaaraan, Soukkaan ja Tapiolaan.

Valitettavasti Espoosta emme tässä vaiheessa pysty vahvistamaan vielä yhtään leiriä, mutta tiedotamme Espoon paikoista seuraavassa julkaisussa helmikuussa.

Vantaan päiväleirit

Vantaalla jatkamme edelliskesien tapaan Hiekkaharjussa (Leinikki). Tarkoituksenamme on jatkaa myös viime kesän uudessa leiripaikassa Martinlaaksossa. Vantaan kokonaisuus on vielä epävarma Martinlaakson osalta ja voimme vahvistaa leiripaikan vasta seuraavassa julkaisussa.

KATSO PARTIOLAISTEN PÄIVÄLEIRIT


Kiljavan Leirikesällä 16 eri leirijaksoa heti kesäkuun alusta elokuun alkuun

Kiljavan Leirikesän supersuositut yöleirit järjestetään tottakai myös kesällä 2022 Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa.

Yhteensä 16 eri leirijaksoa kesäkuun alusta elokuun alkuun. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella. Yöleirin leirimaksuun voi hakea alennusta eli tuettua lomaa.

KATSO KILJAVAN LEIRIKESÄ


Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa jatkuu ennallaan syventäen Leirikesän ja Keravan kaupungin yhteistyötä

Kesärinteen Leirikesä toteutetaan jo kolmatta kertaa kesällä 2022 yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarjolla on neljä leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12-vuotiaille leiriläisille. 

Kaikki lapset ympäri Suomen ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan Kesärinteen Leirikesän leireille, mutta erityisesti keravalaiset: leirien hinta on keravalaisille hieman muita edullisempi, ja keravalaisille on varattu jonkin verran muita enemmän.

KATSO KESÄRINTEEN LEIRIKESÄ


Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa ke 12.1.2022 klo 12.00 Varauspalvelun kautta

Leirit avataan Varauspalveluun tammikuun alussa, ja lähes kaikille leireille ilmoittautuminen alkaa ti 12.1.2022 klo 12.00.

Espoon leirien ilmoittautuminen alkaa, kun leirien toteutuminen varmistuu.

SIIRRY VARAUSPALVELUUN


psst! Haluatko töihin näille leireille? 

Etsimme nyt yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole.

Eri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Kesätyöpaikat 2022 ovat haettavissa ke 19.1.2022 klo 23:59 saakka verkkosivujemme kautta.

Katso myös uutinen avoimista kesätyöpaikoista napsauttamalla tästä.

Katso avoimet työpaikat