Kesäleirit 2023 on julkaistu!

pe jouluk. 30 16:00:00 2022

Ensimmäisessä julkaisussa 115 eri kesäleiriä – ja lisää tulossa!

Ensi kesänä järjestämme yli 100 Partiolaisten päiväleiriä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä 21 yöleiriä Hyvinkäällä ja Tuusulassa.

Julkaisemme lisää leirejä vielä ensi vuoden alussa, kun viimeisetkin neuvottelut ovat päättyneet ja paikat varmistuneet.

Tilaa uutiskirjeemme, seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median palveluita, niin saat tiedot lopuistakin leireistä ensimmäisten joukossa!


Päiväleirit jatkuvat Helsingissä tutuissa paikoissa ja sen lisäksi mukana on useampi uusi päiväleirikohde!

Kesällä 2023 Partiolaisten päiväleirien uusina kohteina ovat iki-ihana Suomenlinna, suositut Etelä-Haaga ja Pikku Huopalahti sekä isommille retkeilijöille (10–12-vuotiaat) luonnon ja meren keskellä Vartiosaaren Saarigalleria. Herttoniemi saa myös toisen leiripaikan Helsingin Eräkavereiden partiokololta Hiihtomäentieltä (leirit jatkuvat myös Hertsikan ala-asteella).

Näiden lisäksi Helsingissä on noin 20 muuta leiripaikkaa - mukana tuttuja ja turvallisia kohteita, lähellä kotia!

Liksom förra året ordans svensk språkiga scouternas dagsläger i Drumsö!

Lisäksi kaksikieliset (suomi-englanti) Scouts Day camp -päiväleirit jatkuvat Ruoholahdessa. As last year, an Scouts Day Camps continues in Ruoholahti.

Partiolaisten päiväleirit on suurimmaksi osin tarkoitettu noin 7–10-vuotiaille lapsille, eli peruskoulun 1.–3.-luokalaisille. Leirejä järjestetään kuitenkin myös 10–12-vuotiaille, eli noin 4.–6.-luokkalaisille. Nämä isommat lapset pääsevät menoon mukaan retkileireillä Herttoniemessä, Kalasatamassa, Munkkiniemessä, Oulunkylässä ja Vartiosaaren Saarigalleriassa.

Vinkki! Neljässä ensimmäiseksi mainitussa kohteessa on sekä 7–10-vuotiaiden ryhmät, että 10–12-vuotiaiden ryhmät, joten eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan leiripaikkaan. Vartiosaaren Saarigallerian leirit on tarkoitettu vain 10–12 -vuotiaille retkeilijöille.

Espoossa tilanne vielä auki, mutta suunnitelmat ovat pitkällä!

Jos kaikki menee toiveidemme mukaan, niin Espoossa tavoittelemme leiripaikkoja Eestinmalmille, Kalajärvelle, Leppävaaraan, Soukkaan ja Tapiolaan.
Valitettavasti Espoosta emme tässä vaiheessa pysty vahvistamaan vielä yhtään leiriä, mutta tiedotamme Espoon paikoista ensi vuoden alussa. Seuraa siis kanaviamme!

Vantaan päiväleirit

Vantaalla jatkamme edellisten kesien tapaan Hiekkaharjussa (Leinikki) ja Martinlaaksossa.

KATSO PARTIOLAISTEN PÄIVÄLEIRIT


Kiljavan Leirikesällä 17 eri leirijaksoa heti kesäkuun alusta elokuun alkuun

Kiljavan Leirikesän supersuositut yöleirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa. Yhteensä 17 eri leirijaksoa kesäkuun alusta elokuun alkuun. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella.

Yöleirin leirimaksuun voi hakea alennusta eli tuettua lomaa. Tuetun loman voit saada, jos leiriläisen perheessä on sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita (esim. yksinhuoltajuus, maahanmuuttajatausta, pienet tulot). Leirimaksu on noin puolet leirin normaalihintaa edullisempi.

Järjestämme ensi kesänä kaksi nuorten omaa leiriä heinäkuussa ja elokuun alussa. Nuorten leiri on tarkoitettu pääosin noin 13–16-vuotiaille yläkouluun siirtyville tai yläkoulussa oleville nuorille.

KATSO KILJAVAN LEIRIKESÄ


Kesärinteen Leirikesä Tuusulassa jatkuu ennallaan syventäen Leirikesän ja Keravan kaupungin yhteistyötä

Kesärinteen Leirikesä toteutetaan yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Kesärinteen leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen leirikeskuksessa. Tarjolla on neljä leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12-vuotiaille leiriläisille.
Kaikki lapset ympäri Suomen ovat erittäin lämpimästi tervetulleita osallistumaan Kesärinteen Leirikesän leireille, mutta erityisesti keravalaiset: leirien hinta on keravalaisille hieman muita edullisempi, ja keravalaisille on varattu leirille paikkoja muita enemmän.

KATSO KESÄRINTEEN LEIRIKESÄ


Ilmoittautuminen kesäleireille 2023

Vuoden 2023 kesäleireille ilmoittautuminen alkaa poikkeuksellisesti helmikuun alussa. Tämä johtuu siitä, että otamme tammikuussa uuden varausjärjestelmän käyttöön. Arvioin mukaan tiedämme tarkan ilmoittautumispäivän tammikuun puolessa välissä.


Haluatko töihin näille leireille?

Etsimme nyt yhteensä noin 250 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole.
Eri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Kesätyöpaikat 2023 ovat haettavissa ke 18.1.2023 klo 23:59 saakka verkkosivujemme kautta. Hae rohkeasti mukaan!

Katso avoimet työpaikat