Kesän 2019 leirinjohtajat on valittu

ti lokak. 30 10:07:00 2018

Kiljavan Leirikesää johtaa Miro Leporanta, päiväleirikokonaisuutta Aino Valkama ja Nikuvikenin Leirikesää Vilma Honkanen. Kaikilla johtajilla on kokemusta leirienjohtotehtävistä kesältä 2018. Miro ja Vilma jatkavat tehtävässä toistamiseen ja Aino siirtyi Kiljavan johtotehtävistä päiväleirien johtoon. Onnittelut valituille!


Kesäleirien valmistelun jatkuu nyt leirinjohtajien toimesta leirien päälliköiden ja johtoryhmäläisten haulla ja rekrytoinnilla ja marras-joulukuussa avataan kesätyöntekijöiden haku. Kaikkien kesäleirityöntekijöiden haku päättyy tammikuun alussa ja valinnat pyritään tekemään ennen hiihtolomia.


Kesäleireille pääsee ilmoittautumaan tammikuun alusta.


Kiljavan Leirikesä on kesä-elokuussa toteutuva leirikokonaisuus Hyvinkään Kiljavalla. Leireille odotetaan noin 1 600 kouluikäistä lasta ja nuorta. Leirien pituudet vaihtelevat 3-6 vuorokauden välillä. Leirikokonaisuus työllistää noin 100 nuorta kesätyöhön.


Päiväleirien kokonaisuus on kesäkuussa noin 80 Partiolaisten päiväleiriä pääkaupunkisedulla. Leirit ovat arkipäivisin noin 8-16 välillä. Päiväleireille odotetaan noin 1 400 7-12 -vuotiasta lasta ja nuorta. Päiväleirit työllistävät noin 70 työntekijää.


Nikuvikenin Leirikesä on kesäkuun lopussa Porvoon Nikuvikenissä järjestettävä kahden leirin kokonaisuus. Leirit järjestetään yhteistyössä Keravan nuorisotoimen kanssa. Leirille odotetaan noin 80 lasta ja nuorta. Leirit työllistävät noin 15 työntekijää.