Kesän 2021 esihenkilöt ja vastuuhenkilöt, eli projektiryhmät on valittu!

pe jouluk. 18 14:27:00 2020

Projektiryhmät tehtävät herättivät runsasta kiinnostusta!

Olimme aivan äimänä, kun hakuajan päätyttyä Leirikesän ensi vuoden eri leiriprojekteihin hakemuksensa oli jättänyt 25 hakijaa yhteensä 40:een eri tehtävään! 😳

Projektiryhmä on tiimi, jossa on leiriprojektista riippuen esihenkilöitä, eli päälliköitä ja tiiminvetäjiä sekä jostakin omasta vastuualueestaan vastaavia henkilöitä. Tätä porukkaa luotsaa leirinjohtaja, joka vastaa muutenkin oman leiriprojektin toteutuksesta kokonaisuutena. 

Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Projektiryhmän tehtävässä pääsee kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjäljen Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin. Yleisesti leirien valmistelun lisäksi projektiryhmän tehtävänä on kesän leirien henkilökunnan rekrytoinnin hoitaminen ja henkilöstön valinnat yhdessä leirinjohtajan kanssa, henkilökunnan koulutus ja muu käytännön valmistelutyö ja omaan vastuualueeseensa liittyvien tehtävien valmistelu keväällä.

 

Päiväleirikokonaisuus (Partiolaisten päiväleirit, Scouternas Dagsläger, Kansainväliset päiväleirit - International Day Camps):

  Jalmari Stenberg, leirinjohtaja

  Lotta Siekkinen, ohjelmapäällikkö

 Liinu Yli-Hongisto, palvelupäällikkö


Kiljavan Leirikesä:

 Viivi Harinen, leirinjohtaja

 Sara Mattila, keittiöpäällikkö

 Joona Miettinen, henksupäällikkö

  Pyry Lahdenperä, ohjelmapäällikkö

 Helmi Räisänen, erityislapsista vastaava tiiminvetäjä

 Elena Nisula, palvelumestari

 Taika Rautiainen, alaleirimestari


Kesärinteen Leirikesä:

 Milja Ilveskero, leirinjohtaja

 Sonetta Roto, keittiöpäällikkö

 Emilia Engström, ohjelmamestari


Leirikesä onnittelee lämpimästi kaikkia valittuja ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaan kesään 2021! 
psst! Haluatko sinäkin leireille töihin näiden huipputyyppien kanssa? 🤔

Etsimme nimittäin juuri nyt yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita, jotka saavat ensikosketuksen työelämään.

Työntekijä katsoo kameraan ja taustalla toinen työntekijä ohjeistaa lapsia megafonin avullaEri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Kesätyöpaikat 2021 ovat haettavissa ke 20.1.2021 klo 23:59 saakka verkkosivujemme kautta.

Katso avoimet työpaikat