Kesän 2022 esihenkilöt ja vastuuhenkilöt eli projektiryhmät on valittu!

ke jouluk. 22 17:00:00 2021

Projektiryhmän eri tehtävät herättivät kiinnostusta ja saimme runsaasti hakemuksia - noin 30 hakijaa yhteensä 42:een eri tehtävään. Suuri kiitos kaikille tehtäviin hakeneille!

Projektiryhmä on tiimi, jossa on leiriprojektista riippuen esihenkilöitä, eli päälliköitä ja tiiminvetäjiä sekä jostakin omasta vastuualueestaan vastaavia henkilöitä. Tätä porukkaa luotsaa leirinjohtaja, joka vastaa muutenkin oman leiriprojektin toteutuksesta kokonaisuutena. 

Yleisesti leirien valmistelun lisäksi projektiryhmän tehtävänä on kesän leirien henkilökunnan rekrytoinnin hoitaminen ja henkilöstön valinnat yhdessä leirinjohtajan kanssa, henkilökunnan koulutus ja muu käytännön valmistelutyö ja omaan vastuualueeseensa liittyvien tehtävien valmistelu keväällä.

 

Päiväleirikokonaisuuden 2022 projektiryhmä: 

 Pinja Söderholm, leirinjohtaja

 Liinu Yli-Hongisto, palvelupäällikkö

 Laura Heino, henksupäällikkö

 Elisa Suitiala, ohjelmapäällikkö

 

Kiljavan Leirikesän 2022 projektiryhmä:

 Viivi Harinen, leirinjohtaja

 Elena Nisula, henksupäällikkö

 Taika Rautiainen, ohjelmapäällikkö

 Lotta Mäntylä, keittiöpäällikkö

 Aino Ylipiessa, erkkamestari

 Erika Ojavuo, alaleirimestari

 Tomi Päivänsäde, palvelumestari

 

Kesärinteen Leirikesän projektiryhmä:

 Milja Ilveskero, leirinjohtaja

 Ella Määttä, keittiöpäällikkö

 Emilia Engström, ohjelmamestari

Meillä on hyvät tiimit kasassa valmistelemassa tulevaa kesää. Lämpimät onnittelut kaikille valituille ja onnea tulevaan vuoteen!


Kesätyöpaikat 2022 maailman parhailla lastenleireillä nyt haussa!

Ohjaaja leiriläisen kanssa valjaat päällä valmiina kiipeilemään kiipeilyseinällä.

Etsimme nyt yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Leirikesä ry järjestää ensi kesänä maailman parhaita lastenleirejä yhteensä noin 4 300 lapselle ja nuorelle Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Etsimme ensi kesän leireille tiiminvetäjiä, ohjaajia ja apuohjaajia sekä leirien tukitoimista vastaavia henkilöitä, eli toimistosihteereitä, ensiapuvastaavia, leirialueen huoltajia, pakettiautokuskeja, logistiikasta vastaavia, mediavastaavia ja yövalvojia. Lisäksi muonitukseen tarvitsemme suunnittelijaa, vuorovastaavia ja keittiöapulaisia.

Viimeinen hakupäivä kaikkiin tehtäviin on ke 19.1.2022. Jätä siis työhakemus meille vaikka heti ja kerro miksi juuri sinä olet maailman parhaiden lastenleirien tekijä! 

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat