Kesän 2024 yöleirien johtajat on valittu!

ti marrask. 07 13:30:00 2023

Leirikesä onnittelee valittuja leirinjohtajia erittäin lämpimästi ja toivottaa kovasti onnea!

Kiljavan Leirikesän johtajaksi Siiri Kononen

Kuvassa Kiljavan Leirikesä leirinjohtaja Siiri KononenSiiri aloittaa ensi kesänä Kiljavan Leirikesän leirinjohtajana. Leirikesä ja Kiljava ovat Siirille entuudestaan tuttuja ja hän on työskennellyt aiemmin ohjaajana ja viime kesänä toiminut ohjelmapäällikkönä.

Siiri opiskelee tällä hetkellä Jyväskylässä musiikinopettajaksi. Vapaa-ajalla Siiri tykkää lukemisesta ja erityisesti kaikenlaisesta liikunnasta ja ulkoilemisesta. Luonto on lähellä Siirin sydäntä. Rakas harrastus on tällä hetkellä myös viulunsoitto, jonka hän aloitti vuosi sitten yhden yliopiston opintojakson innoittamana. Siiriä inspiroi ajatus siitä, että aina voi aloittaa ja kokeilla jotakin uutta iästä tai aiemmista taidoista huolimatta.

Siiri odottaa uteliaaliaana ja innolla myös kesää ja tulevia leirejä. Aiempiin vuosiin ja erityisesti edelliskesän kokemuksiin peilaten hän odottaa innokkaana, että pääsee osaltaan kehittämään Kiljavan Leirikesän toimintaa leirinjohtajan tehtävistä käsin.

Ensi kesänä Kiljavalla järjestetään 16 yöleiriä kesäkuun alusta elokuun alkuun. Leireille odotetaan yhteensä lähes 1 900 lasta ja nuorta. Kiljavan Leirikesä työllistää yli 140 nuorta aikuista kesäkuukausien aikana.

Kesärinteen Leirikesän leirinjohtajaksi Emilia Engström

Leirikesä on Emilialle entuudestaan tuttu, sillä hän on työskennellyt organisaatiossa jo vuodesta 2017. Emilia kokee että työn merkityksellisyys ja ainutlaatuinen työilmapiiri ovat tuoneet hänet takaisin vuosi toisensa jälkeen. Parasta työssä on lapsien kohtaaminen ja upeiden leirikokemusten tuottaminen! Eri työtehtävissä hän on oppinut paljon tärkeitä taitoja, joista on ollut hyötyä myös työn ulkopuolella. Emilia viimeistelee juuri psykologian maisteriopintojaan ja vapaa-ajallaan tykkää käydä jooga- ja tanssitunneilla.

Kesärinne on hänelle hyvinkin tuttu jo kahdelta kesältä, jolloin hän toimi leirien ohjelmamestarina. Hän pitää erityisesti Kesärinteellä syntyvästä tiiviistä ja lämpimästä yhteisöstä, josta sekä työntekijä että leiriläinen voi löytää oman paikkansa. Emilia odottaa leirinjohtajan työn tuomia uusia haasteita ja mahdollisuutta viedä Kesärinteen Leirikesää eteenpäin. Hän odottaa jo innolla tulevan kesän leirejä!

Ensi kesänä Tuusulan Kesärinteessä järjestetään neljä yöleiriä heti koulujen päättymisestä alkaen kesäkuussa. Kesärinteessä työskentelee noin 20 kesätyöntekijää ja leireille odotetaan yhteensä noin 160 osallistujaa.

Päiväleirikokonaisuuden leirinjohtajan hakua on jatkettu

Olisitko sinä tai joku tuntemasi henkilö sopiva tähän leirinjohtajatiimiin? Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta päiväleirien johtamisesta. Ensi kesänä päiväleirejä järjestetään yli 100 Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kesäkuun aikana. Päiväleirejä toteutetaan kolmen eri tuotteen alla: Partiolaisten päiväleirit, Scouternas Dagsläger ja Scouts Day Camps. Eri leirit työllistävät yhteensä yli 120 työntekijää leireille ja leirin tukitoimiin. Päiväleireille odotetaan ensi kesänä noin 2000 osallistujaa.

Kesän projektiryhmien ja kesätyöntekijöiden rekrytointi

Yöleirien johtajat aloittavat työskentelyn tällä viikolla perehdytyksellä ja tulevien leirihenkilökuntien rekrytointien suunnittelun merkeissä. 

Tulevien rekrytointien aikataulu:

  • Haemme Loppiaisen ja Hiihtoloman yöleireille henkilökuntaa. Hakea voi ke 15.11.2023 asti. Katso kaikki avoimet tehtävät talvileireillä
  • Eri leiriprojektien vastuuhenkilöiden, eli projektiryhmien tehtävien hakuaika alkaa Leirikesän verkkosivulla ke 15.11.2023 ja hakuaika päättyy ke 29.11.2023
  • Kaikkien kesätyöntekijöiden, eli leirihenkilökunnan tehtävien hakuaika alkaa Leirikesän verkkosivulla ke 13.12.2023 ja hakuaika päättyy ke 17.1.2024


Kesäleireille odotetaan yli 4 000 osallistujaa

Kesäleirien ajankohdat ja paikat julkaistaan verkkosivuilla joulukuun aikana. Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille alkaa Leirikesän Varauspalvelussa tammikuussa 2024. Nähdään leireillä!