Kesärinteen Leirikesän johtajaksi Kerttu Peura

ke marrask. 30 09:29:00 2022

Leirikesä onnittelee valittua leirinjohtajaa erittäin lämpimästi ja toivottaa kovasti onnea tulevaan!

Kuvassa kesärinteen leirinjohtaja ja leiriläinen

Kesärinteen Leirikesän leirinjohtajaksi valittiin Kerttu Peura. Alla Kerttu kertoo itsestään:

"Olen Kerttu, ensi vuoden leirinjohtaja Kesärinteellä. Kuulun siihen kategoriaan leirikesäläisiä, joka on ensin lapsena itse leireillyt vuosi toisensa perään ja sen jälkeen hakeutunut mukaan töihin. Leirien ulkopuolisessa arjessa opiskelen tekniikkaa Aalto-yliopistossa ja vapaa-aikaani vietän suunnistus- ja vaellusharrastusten parissa.

Työnkuvia olen tätä ennen Leirikesällä kiertänyt laajasti niin keittiön kuin ohjelmankin puolella sekä Kiljavalla että Kesärinteellä, ja nyt olen erittäin innoissani päästessäni kehittämään itseäni ja leirejä taas uudenlaisessa työnkuvassa. Kesärinteellä arvostan erityisesti pienten leirien omaa kotoisaa tunnelmaa ja mahdollisuutta olla luomassa leireistä kaikille yhteistä paikkaa, jonne niin leiriläiset kuin henkilökuntakin haluavat palata aina uudestaan."

Ensi kesänä Tuusulan Kesärinteessä järjestetään neljä yöleiriä heti koulujen päättymisestä alkaen kesäkuussa. Kesärinteessä työskentelee noin 20 kesätyöntekijää ja leireille odotetaan yhteensä noin 160 osallistujaa. Kerttu johtaa myös Kiljavan Loppiasleirin yhdessä Wilma Lähteen kanssa.

Projektiryhmien ja kesätyöntekijöiden rekrytointi

Kesärinteen leirinjohtaja aloittaa työskentelyn perehdytyksellä ja tulevien leirihenkilökuntien rekrytointien suunnittelun merkeissä yhdessä muiden leirinjohtajien kanssa. Rekrytoinnin aikataulu:

  • Eri leiriprojektien vastuuhenkilöiden, eli projektiryhmien tehtävien hakuaika Leirikesän verkkosivulla ke 16.11.2022 ja hakuaika päättyy ke 30.11.2022
  • Kaikkien kesätyöntekijöiden, eli leirihenkilökunnan tehtävien hakuaika alkaa Leirikesän verkkosivulla ke 7.12.2022 ja hakuaika päättyy ke 18.1.2023