Kiitos unohtumattomasta leirikesästä 2023!

la elok. 05 16:00:00 2023

Lämmin kiitos jokaiselle leirillä mukana olleelle ja perheille!

Kesän viimeinen leiri on tullut tänään päätökseen. Haluamme kiittää teitä kaikkia, jotka teitte tästä Leirikesästä ikimuistoisen!

Lereillä ollaan jälleen koettua unohtumattomia hetkiä, luotu elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita, naurettu ja nautittu kesälomasta yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiriläisiä oli mukana tämän kesän leireillä yhteensä yli 3900. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, te teitte tämän Leirikesän!

Muistithan vastata palautekyselyyn?

Jos et ole vielä vastannut palautekyselyyn, muistathan antaa meille palautetta. Teemme kaikkemme maailman parhaiden lastenleirien eteen ja annetun palautteen avulla kehitämme toimintaamme ja reagoimme nopeasti annettuihin kehityskohtiin. Pääset vastaamaan palautekyselyyn täältä.

Jos olet jo palauttanut paperisen palautelomakkeen tai täyttänyt palautelomakkeen verkossa, kiitämme palautteestasi!

Syksyn ja talven leirit lähestyvät kovaa vauhtia

Syksyn ja talven tulevista leireistä tiedotetaan pian! Seuraa siis Leirikesän nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia, jotta saat ensimmäisenä tiedon syksyn ja talven hauskimmista leireistä.

Asiakaspalvelumme lomailee 6.8.-14.8.2023

Leirikesän asiakaspalvelu on kesälomalla 6.8.-14.8.2023. Palvelemme taas tiistaista 15.8. normaalisti sähköpostitse, puhelimitse ja verkkosivujen chatissä. Vastaamme loman aikana tulleisiin sähköpostiehin saapumisjärjestyksessä.

15.8. alkaen asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 10.00–15.00 puh. (09) 8865 1280 ja toimisto@leiri.fi

Kiitos vielä kerran unohtumattomasta Leirikesästä! Toivottavasti tapaamme leireillä pian uudestaan!