Kiitos upeasta leirikesästä 2022!

la elok. 06 16:00:00 2022

Lämmin kiitos jokaiselle leirillä mukana olleelle ja perheille, te teitte tämän Leirikesän!

Kesän viimeinen leiri on tullut tänään päätökseen ja nyt on aika suunnata katseet kohti syksyä ja koulunaloitusta. Haluamme kiittää teitä kaikkia, jotka teitte tästä Leirikesästä ikimuistoisen. 

Lereillä ollaan jälleen koettua unohtumattomia hetkiä, luotu elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita, naurettu ja nautittu kesälomasta yhdessä leirikavereiden kanssa. Näitä muistoja voidaan lämmöllä muistella vielä monien vuosienkin päästä. 

Leiriläisiä oli mukana tämän kesän leireillä yhteensä noin 4100, joka on aivan huikea määrä. Kiitos siitä kuuluu teille!

Muistithan vastata palautekyselyyn?

Jos et ole vielä vastannut palautekyselyyn, muistathan antaa meille palautetta. Teemme kaikkemme maailman parhaiden lastenleirien eteen ja annetun palautteen avulla kehitämme toimintaamme ja reagoimme nopeasti annettuihin kehityskohtiin. Pääset vastaamaan palautekysyyn täältä.

Jos olet jo palauttanut paperisen palautelomakkeen tai täyttänyt palautelomakkeen verkossa, kiitämme palautteestasi!

Syksyn ja talven leirit lähestyvät kovaa vauhtia

Syksyn ja talven tulevista leireistä tiedotetaan pian! Seuraa siis Leirikesän nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia, jotta saat ensimmäisenä tiedon syksyn ja talven hauskimmista leireistä.

Asiakaspalvelumme lomailee 10.8.-16.8.2022

Leirikesän asiakaspalvelu nauttii kesälomaa 10.8.-16.8.2022. Palvelemme taas tiistaista 16.8. normaalisti sähköpostitse, puhelimitse ja verkkosivujen chatissä. Vastaamme loman aikana tulleisiin sähköpostiehin saapumisjärjestyksessä.

16.8. alkaen asiakaspalvelumme on auki maanantaista torstaihin klo 10.00–15.00 puh. (09) 8865 1280 ja toimisto@leiri.fi

Kiitos vielä kerran unohtumattomasta Leirikesästä! Toivottavasti tapaamme leireillä pian uudestaan.