KUTSU 60-VUOTISJUHLIIN

ti kesäk. 10 10:26:00 2014

On aamu kaunis, eloisa

sun kaunis Kiljava!

Ei leiriläistä, ei ohjaajaa, ei bronttoa, ei kokkia,

ken yhdy ei nyt riemuumme, jok’ syntyy sieluumme!

Tämä riemu on syntynyt sieluihimme jo Helsingin Partiopoikapiirin Kilmulan leireillä vuonna 1954, sittemmin Stadin kundin kesäleireillä ja syntyy edelleen Leirikesä ry:n kesä- ja talvileireillä.

Leirikesä juhlii torstaina 26.6.2014 Kiljavalla leiritoiminnan 60-vuotisjuhlia!

Aamupäivällä klo 10:00-14:00 juhliin ovat tervetulleita puheenjohtajat, leirinjohtajat ja toiminnanjohtajat, jotka ovat liittyneet Kilmulan, Stadin kundin tai Leirikesän leireihin ja toimintaan sekä nykyiset yhteistyökumppanit. Ohjelmassa on alueeseen ja leiritoimintaan tutustumista, sekä lounas. Tilaisuuteen on bussikuljetus. Ilmoittautumista pyydetään toiminnnajohtajalle  anna-kaisa.pohjola@leiri.fi.

Alkuillasta klo 15:00-20:00 juhliin ovat tervetulleita kaikki Leirikesäystävät, vanhat työntekijät, leiritoiminnasta ja Leirikesästä kiinnostuneet. Illan vierailuaika on liukuva, kuitenkin päättyen klo 20:00 leirin rauhoittuessa iltapuuhille. Ohjelmassa on alueeseen tutustumista, leiriohjelman seuraamista – ehkä osallistumistakin, pientä purtavaa ja yhdessäoloa. Muistutuksena vielä, leirillä ollaan ulkona.

Kutsua saa levittää kohderyhmään kuuluville ja mukaan voi ilmoittautua etukäteen toimisto@leiri.fi tai saapua kyseiseen aikaan leirialueelle.

Mahdolliset muistamiset pyydetään osoittamaan Leirikesän uuden inkkarikanootin hankintaan FI80 1021 3000 6028 02 NDEAFIHH.

Leirikesä toivottaa sydämellisesti tervetuloa!