Leirikesä ry etsii toteuttajaa asiakashallinta- ja varausjärjestelmälle

ke jouluk. 21 09:49:00 2016

Leirikesä ry on voittoa tavoittelematon, ehkäisevän lastensuojelutyön järjestö, jonka tarkoituksena on järjestää monipuolista leiritoimintaa eri-ikäisille ja erilaisista taustoista tuleville lapsille ja nuorille. Leirikesä on osa pääkaupunkiseudun partioyhteisöä ja toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys (RAY).

Etsimme toteuttajaa yhdistyksen käyttöön tulevalle järjestelmälle, jolla hoidetaan yhdistyksen asiakasrekisteriä, leirien varauksia ja muuta hallintaa sekä laskutus- ja myyntireskontraa. Järjestelmä voidaan toteuttaa yhtenä yksittäisenä ohjelmistona tai eri ohjelmista tai osasista muodostettavana toimivana kokonaisuutena.

  • Asiakasrekisterin tarkoitus on ylläpitää, hallita ja päivittää tietokantaa asiakkaista.
  • Leirien hallintajärjestelmän tarkoitus on ylläpitää, hallita ja päivittää leirien (eli tuotteiden) osallistuja- ja jonotustietoja ja muita ominaisuuksia.
  • Laskutusjärjestelmän tarkoitus on ylläpitää ja hallita ja päivittää lasku- ja tuotetietokantaa (tuotteita esimerkiksi leirit sekä matkavaraukset), sekä myyntireskontraa.

Varsinaisen tarjouspyynnön ja vaatimusmäärittelyn toimitamme pyynnöstä sähköpostitse. Mahdolliset tarjoukset pyydämme toimittamaan maanantaihin 16.1.2017 klo 10.00 mennessä.

Lisätiedot ja tarjouspyyntö:

Oskari Reinikainen
järjestösihteeri

Leirikesä ry
Töölönkatu 55, 2 krs.
00250 HELSINKI
(09) 8865 1280 (ma-to klo 10-15)

Toimistomme on suljettu ja henkilöstö lomalla pe 23.12. – su 8.1.2017. Loma-aikana tarjous- ja lisätietopyynnöt voi lähettää sähköpostitse.