Päiväleirien 2024 leirinjohtajaksi Ella Jokela

pe marrask. 17 13:10:00 2023

Päiväleirikokonaisuuden leirinjohtajaksi on valittu Ella Jokela. Leirikesä onnittelee valittua leirinjohtajaa erittäin lämpimästi ja toivottaa onnea tulevaan!

Kuvassa Päiväleirien leirinjohtaja Ella JokelaEllan on voinut nähdä Leirikesän leireillä vuosina 2018-2020. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen hän tekee Leirikesälle paluun, tällä kertaa partiolaisten päiväleirien leirinjohtajan saappaisiin! Leirinjohtaminen on Ellalle uusi, innostava haaste ja luvassa on varmasti paljon uusia oppeja, yhteisiä nauruja ja ikimuistoisia hetkiä - niin kuin Leirikesän leirillä kuuluukin olla!

Kun Ella ei ole töissä Leirikesällä, hän työskentelee teatteriopettajana useassa eri koulussa ja organisaatiossa. Viime keväänä Ella valmistui teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turku AMK:sta ja hän asusteleekin vielä Turussa. Turussa Ella rakastaa erityisesti hassua murretta, tuomiokirkon siluettia ja Aurajoen rantaa. Teatterin lisäksi Ellan arki koostuu eri kokoisten partioprojektien parissa vietetystä ajasta. Vapaa-ajalla hän innostuu usein kokeilemaan uusia reseptejä ja viettää mielellään hetkiä ystäviensä kanssa höyryävän teekupposen äärellä tai pienten kummilasten kanssa leikkien.

Päiväleirien leirinjohtaja aloittaa työskentelyn Leirikesällä ensi viikolla perehdytyksellä ja tulevien leirihenkilökuntien rekrytointien suunnittelulla yhdessä yöleirien leirinjohtajien kanssa.

Ensi kesänä päiväleirejä järjestetään yli 100 Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kesäkuun aikana. Päiväleirejä toteutetaan kolmen eri tuotteen alla: Partiolaisten päiväleirit, Scouternas Dagsläger ja Scouts Day Camps. Eri leirit työllistävät yhteensä yli 120 työntekijää leireille ja leirin tukitoimiin. Päiväleireille odotetaan ensi kesänä noin 2000 osallistujaa.

Kuva: Hanna Hämäläinen