Päiväleirien ja Kiljavan Leirikesän leirinjohtajat on valittu!

to marrask. 10 12:00:00 2022

Leirikesä onnittelee valittuja leirinjohtajia erittäin lämpimästi ja toivottaa kovasti onnea tulevaan!

Päiväleirien johtajana jatkaa Pinja Söderholm

Pinja Söderholm on luokanopettajaopiskelija ja jatkaa viime kesältä päiväleirien johtajana Leirikesällä. Pinjalle Leirikesä on entuudestaan tuttu, sillä hän on aiemmin myös toiminut vapaaehtoisena Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa. 

Kuvassa päiväleirien leirinjohtaja Pinja Söderholm

Vapaa-ajalla Pinja käy usein metsäretkillä ja museoissa sekä tykkää myös laittaa ja sisustaa kotiaan. Tulevalta vuodelta Pinja odottaa päiväleirien johtajana monipuolisia työtehtäviä, toiminnan kehittämistä ja tietenkin mukavia kohtaamisia!

Ensi kesänä päiväleirejä järjestetään yli 100 Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kesäkuun aikana. Päiväleirejä toteutetaan kolmen eri tuotteen alla: Partiolaisten päiväleirit, Scouternas Dagsläger ja Kansainväliset päiväleirit - International Day Camps. Eri leirit työllistävät yhteensä yli 100 työntekijää leireille ja leirin tukitoimiin. Päiväleireille tavoitellaan ensi kesänä lähes 2000 osallistujaa.

Kiljavan Leirikesän johtajaksi Wilma Lähde

Kiljavan Leirikesän johtajaksi valikoitunut Wilma on kokenut Leirikesäläinen. Alla Wilma kertoo enemmän itsestään:

”Olen Wilma ja työskentelen ensi kesänä Kiljavan Leirikesän leirinjohtajana. Leirikesän leirit ovat tulleet tutuiksi minulle ensin leiriläisenä ja sen jälkeen vuodesta 2014 alkaen työntekijänä eri tehtävissä. Olen ehtinyt vuosien varrella työskennellä niin apuohjaajana, ohjaajana, toimistosihteerinä, päiväleirien tiiminvetäjänä kuin myös ohjelmamestarina. 

Kuvassa Kiljavan Leirikesän leirinjohtajaksi valittu Wilma Lähde

Leirikesästä on tullut minulle tärkeä työpaikka ja työyhteisö, mutta ennen kaikkea näen toiminnan hyvin merkityksellisenä lapsille ja heidän kotiväelleen. Mahdollisuus päästä tarjoamaan lapsille unohtumattomia kokemuksia ja mukavia lomapäiviä tekee työstä antoisaa ja on saanut minut hakemaan Leirikesälle töihin vuosi toisensa jälkeen.

Leirikesässä on hienoa myös se, miten jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään ja oppia uutta kannustavassa ilmapiirissä. Olenkin innoissani päästessäni haastamaan itseäni taas uudella tavalla leirinjohtajan työssä. Tuntuu todella hienolta päästä viemään Kiljavan Leirikesän toimintaa eteenpäin. Innokkain ja odottavin mielin lähden siis kohti seuraavan kesän leirejä!”

Ensi kesänä Kiljavalla järjestetään ainakin 16 yöleiriä kesäkuun alusta elokuun alkuun. Leireille odotetaan yhteensä lähes 1 900 lasta ja nuorta. Kiljavan Leirikesä työllistää yli 100 nuorta aikuista kesäkuukausien aikana.

Kesärinteen Leirikesän johtajan rekrytointiprosessi vielä käynnissä

Kesärinteen Leirikesän leirinjohtajan rekrytointiprosessi on vielä käynnissä. Ilmoitamme, kun valinta varmistuu.

Ensi kesänä Tuusulan Kesärinteessä järjestetään neljä yöleiriä heti koulujen päättymisestä alkaen kesäkuussa. Kesärinteessä työskentelee noin 20 kesätyöntekijää ja leireille odotetaan yhteensä noin 160 osallistujaa.

Projektiryhmien ja kesätyöntekijöiden rekrytointi

Leirinjohtajat aloittavat työskentelyn tällä viikolla perehdytyksellä ja tulevien leirihenkilökuntien rekrytointien suunnittelun merkeissä. Rekrytoinnin aikataulu:

  • Eri leiriprojektien vastuuhenkilöiden, eli projektiryhmien tehtävien hakuaika alkaa Leirikesän verkkosivulla ke 16.11.2022 ja hakuaika päättyy ke 30.11.2022
  • Kaikkien kesätyöntekijöiden, eli leirihenkilökunnan tehtävien hakuaika alkaa Leirikesän verkkosivulla ke 7.12.2022 ja hakuaika päättyy ke 18.1.2023

Kesän leireille odotetaan yli 4 000 osallistujaa

Kesäleirien ajankohdat ja paikat julkaistaan verkkosivuilla joulukuun aikana. Ilmoittautuminen kesän 2023 leireille alkaa Leirikesän Varauspalvelussa ensi vuoden alussa. Nähdään leirillä!