Partiolaisten päiväleireille uusia leiripaikkoja Espooseen ja Vantaalle!

ke helmik. 16 11:00:00 2022

Avaamme tänään vielä yhteensä 26 päiväleiriä Espooseen ja Vantaalle!

Kesän päiväleireille on varmistunut useita uusia leiripaikkoja Espooseen ja Vantaalle. Uudet leirit ovat 7–10-vuotiaille lapsille, poikkeuksena Kivenlahden leirit, jotka ovat 10–12-vuotiaille. Kannattaa kurkata myös jo aiemmin julkaistut 10–12-vuotiaiden leiripaikat!

Ilmoittautuminen lopuille partiolaisten päiväleireille alkaa tänään keskiviikkona klo 12.00 Varauspalvelun kautta.

Espoon uudet leiripaikat

Hyviä uutisia espoolaisille perheille! Leirikesä on saanut Espoon kaupungilta avustuksen espoolaisten lasten leirimaksujen tueksi. Nuori Espoo -alennuksen ansiosta espoolaiset lapset pääsevät Espoon päiväleireille huippuedulliseen hintaan: 40–50€!

Leiripaikat ovat olleet aiempina vuosina hurjan suosittuja, joten kannattaa varmistaa leiripaikkansa heti ilmoittautumisen avauduttua!

Espoon uudet leiripaikat ovat: Eestinmalmilla, Kalajärvellä, Kivenlahdessa, Latokaskissa, Soukassa ja Tapiolassa.

Vantaan uusi leiripaikka

Viime kesän päiväleiri uutuus Martilaakso on varmistunut myös tälle kesälle. Lisäksi Vantaalla jatkamme edelliskesien tapaan suositussa Hiekkaharjussa (Leinikki). Vantaan leirejä järjestetään läpi kesäkuun!

Katso kaikki kesän päiväleirit:

Näiden lisäksi järjestämme päiväleirejä erittäin kattavasti eri puolilla Helsinkiä kaikille 7–12-vuotiaille koululaisille. Päiväleireistä valtaosa on suunnattu 7–10-vuotiaille, eli 1.–3.-luokkalaisille, mutta seasta löytyy retkileirejä 10–12-vuotiaille, eli 4.–6.-luokkalaisille.

 

Kesän yöleirit kesäkuun alusta elokuun alkuun

Kesän yöleirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavalla ja Kesärinteessä Tuusulassa. Yöleirejä löytyy kesäkuun alusta elokuun alkuun ja leireille voivat osallistua kaikki 7–12-vuotiaat lapset. Osalla Kiljavan Leirikesän leireistä on paikkoja myös 13–15-vuotiaille nuorille ja kesän Nuorten leirille voivat osallistua vielä lukion ekalle luokalle siirtyvät 16-vuotiaat nuoret.

Lisäksi tänä kesänä järjestämme yöleirejä kesäkuussa Marttisissa Virroilla. Marttisen yöleirit järjestetään yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa, joten leirillä on paikkoja vain keravalaisille lapsille.

Tutustu kesän yöleireihin alla olevista linkeistä:


Varaa lapsen loma huoletta – jos leiri perutaan, saat rahasi 100 % takaisin. Voit lisäksi itse peruuttaa tekemäsi varauksen ilman erityistä syytä 1.5.2022 mennessä vain peruutusmaksulla 30 EUR. Lääkärintodistusta vastaan peruutus onnistuu entiseen tapaan 10 EUR toimistokuluilla. Katso maksu- ja peruutusehdot.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Järjestämme leirit kesä-elokuussa 2022 voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.