Talviloman päiväleireillä Helsingissä ja Espoossa vielä tilaa!

to tammik. 27 12:00:00 2022

Onko lapsesi talvilomalla vielä vailla tekemistä?

Partiolaisten talviloman päiväleireillä ma 21.2.–pe 25.2.2022 on vielä tilaa ilmoittautua mukaan!

Leirit järjestetään maanantaista perjantaihin Helsingissä ja Espoossa. Helsingin leirit MunkkiniemessäRoihuvuoressaTaivallahdessa ja Viikissä. Espoon leirit järjestetään Eestinmalmissa ja Tapiolassa.

Leiri alkaa päivittäin klo 09.00 ja päättyy klo 16.00. Lapsen voi tuoda leiripaikalle jo klo 08.30 alkaen. Tiedossa retkelyä lähiympäristössä, kokkailua retkikeittimillä, nikkarointia ja lomasta nauttimista – tietysti hyvässä porukassa!

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–10 -vuotiaille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Helsingin leirin hinnat 148–191€ riippuen lapsen kotikunnasta. Espoon leirien hinta kaikille leiriläisille 50 €. Hinta sisältää kaiken, eli lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Yksityiskohtaisempia tietoja voit lukea tältä sivulta.

Kaikille leireille voi ilmoittautua ympäri vuorokauden Varauspalvelussa. Tutustu lisää leireihin ja varaa leiripaikka pian!

SIIRRY VARAUSPALVELUUN