Tilaa leirituotteita mukaan leirille!

pe toukok. 12 15:00:00 2023

Kaikilla leireillä myynnissä istuinalusta, vyölaukku, juomapullo ja lippis

Kesällä 2023 kaikilla leireillä on mahdollisuus ostaa Leirikesä-tuotteita ilmoittautumisen yhteydessä. Tuotteiden hinta lisätään laskulle ja maksat tuotteen samalla laskulla leirin kanssa. Lapsi saa tilaamasi tuotteet leirillä paikan päällä. Tuotteet ovat yhdistyksen varainhankintaa ja myynnistä kertyneet tuotot käytetään suoraan leiritoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen.

Tuotteita voi ostaa myös ilmoittautumisen jälkeen profiilisivun kautta.

Leirikesä tuotteet

Vihreä istuinalusta - Leirikesä ryVihreä kokoontaitettava istuinalusta valkoisella Leirikesän logolla!

Kätevä kokoon taiteltava istuinalusta moneen käyttötarkoitukseen. Sopii erinomaisesti päiväleirien trangiakokkailuihin, yöleirien iltanuotioille ja kaikille retkille! Istuinalustan koko on avattuna 38 x 27 cm, mutta kokoon taiteltuna vain 18 x 14 cm, joten se sopii kätevästi jopa takin taskuun. Istuinalusta on vettähylkivä ja siinä on 5 mm:n pehmuste.

6,00 EUR


Turkoosi juomapullo - Leirikesä ryTurkoosi juomapullo valkoisella Leirikesän logolla!

Pullossa on kierrettävä korkki. Juomapullo on BPA vapaata Tritan muovia, vuotamaton. Mukaan tulee kätevä kiinnitysnaru, josta pullo on helppo ripustaa vaikkapa naulakkoon tai omiin retkeilyvarusteisiin. Juomapullon voi pestä astianpesukoneessa. Juomapuollon tilavuus 500 ml (0,5 l), korkeus noin 20,5 cm ja halkaisija on 6 cm.

10,00 EUR


 

Sininen vyölaukku - Leirikesä rySininen vyölaukku valkoisella Leirikesän logolla!

Vyölaukku soveltuu erinomaisesti vaikkapa pienten tavaroiden kuljettamiseen yöleireillä tai päiväleireillä. Yksi iso vetoketjutasku ja säädettävä vyötärönauha. Materiaalina 210D polyesteri.

12,00 EUR


Musta lippis - Leirikesä ryMusta snapback lippis valkoisella Leirikesän logolla!

Leirikesän logo brodeerattu valkoisella eteen. Takana muovisäätö. Yksi koko, sopii kaikille ("one size").

15,00 EUR