Vielä ehdit hakemaan kerhon ohjaajaksi!

pe elok. 18 10:00:00 2023

Leirikesä ry hakee ohjaajia partiokerhoihin koulupäivien yhteyteen lukuvuodeksi 2023–24 eri puolille maata. Olisitko sinä kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta peruskoulujen lukuvuoden aikana?

Partiokerhojen ohjelma ammentaa partio-ohjelmasta ja se toteutetaan valmiiden ohjelmarunkojen pohjalta. Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa. Ohjelma ei kuitenkaan ole virallista partiotoimintaa, eikä ohjaajilta tai osallistujilta edellytetä partion jäsenyyttä tai partiotaustaa.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai muulle henkilölle, joka on käytettävissä kerhojen ohjaamiseen arkisin aikavälillä 13-16. Palkka 12,95 euroa/tunti (+mahdolliset lisät). Mahdollisesta suunnittelu- ja valmistelutyöstä maksetaan erillinen korvaus.

Täytä hakemus vaikka heti! Erityisesti ohjaajia kaivataan pääkaupunkiseudulle: Helsinkiin ja Espooseen. Uudenmaan kunnista Hyvinkäälle, Keravalle, Lohjalle, Loviisaan, Nurmijärvelle, Mäntsälään ja Tuusulaan. Valtakunnallisesti ohjaajia tarvitaan ainakin Parkanossa, Raumalla, Mikkelissä ja Porissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa kerhotoiminnan päällikkö Helka Körkkö (p. 044 723 8121).

Katso koko hakuilmoitus ja lisätiedot:

Katso avoimet työpaikat