Yli 1 500 lasta ja nuorta osallistuu maailman parhaille kesäleireille!

to huhtik. 27 08:14:00 2017

Torstaiaamuna 27.4. saavutettiin kevään uusi merkkipaalu, kun 1 500:s leiriläinen kirjattiin mukaan leirille. Tätäkin parempi uutinen on se, että kesä-, heinä- ja elokuun leirijaksoilla on vielä hyvin tilaa uusille ja tutuille leiriläisille, eli mukaan mahtuu vielä.

  • Leiriläisille (L) tilaa löytyy kesäkuun ensimmäiseltä lomaviikolta, ennen juhannusta ja kuun lopusta, heinä- ja elokuusta lähes kaikilta viikoilta löytyy hyvin paikkoja. Tarkan varaustilanteen näet verkkosivuiltamme.
  • Kehitysvammaisille leiriläisille (K) tilaa on kaikilla leireillä, joilla on kehitysvammaisten leiriläisten ryhmä. Leirit on merkitty tähän taulukkoon K-tunnuksella.
  • Brontoksi (B) voi päästä vielä kesän ensimmäiselle leirille

Avustajan tukea tarvitsevien leiriläisten (A) ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta hakemuksen voi toki jättää. Hakemus jää jonoon, josta voi päästä leirille, mikäli joku leirille valittu peruuttaa osallistumisensa.

Leirille voi hakea vuorokauden ympäri verkkosivujemme hakulomakkeella. Hakemuksia käsitellään joka päivä ja leiripaikkoja vahvistetaan 1-2 päivän välein. Ajantasaisen varaustilanteen löydät verkkosivuiltamme.