Löytötavarat

Löytötavarat

Partiolaisten päiväleirien löytötavarat:

Löytötavarat ovat noudettavissa leiriä seuraavan viikon aikana:

  • Leiripaikalta, jos samalla leiripaikalla on edelleen joku muu Leirikesän järjestämä leiri. Sovi noudosta ohjaajien kanssa joko soittamalla, tai WhatsApp- tai tekstivies-tillä varausvahvistuksessa olevaan leiripuhelimen numeroon.
  • jos leiripaikalla ei ole enää Leirikesän järjestämää leiriä, löytötavarat ovat noudet-tavissa Leirikesän toimistolta osoitteesta Töölönkatu 55 (Partioasema) klo 10-15 vä-lisenä aikana.
  • Muut kuin vähäarvoiset löytötavarat toimitetaan Poliisin löytötavarapisteelle vii-kon 27 aikana.

Kiljavan Leirikesän löytötavarat:

Löytötavarat ovat noudettavissa leiriä seuraavan viikon aikana Kiljavan Leirikeskuksesta. Sovithan noudosta etukäteen soittamalla tai viestittämällä Kiljavan toimistoon. Edellä mainittu ei koske Kiljavan Leirikesä 9 -leiriä, jonka löytötavarat ovat noudettavissa leiripaikalta 4.8.2024 klo 10-15 välisenä aikana. Muut kuin vähäarvoiset löytötavarat toimitetaan Poliisilaitokselle viikolla 32.

Kesärinteen Leirikesän löytötavarat:

Löytötavarat ovat noudettavissa Kesärinteen Leirikeskuksesta 28.6.2024 klo 14 asti. Sovithan noudosta etukäteen joko soittamalla tai laittamalla WhatsApp- tai teksti-viestin varausvahvistuksesta löytyvään leirin puhelinnumeroon. Muut kuin vähäarvoiset löytötavarat toimitetaan Poliisiasemalle viikolla 27.