Työhakemus: Kiljavan Leirikesä ja Partiolaisten päiväleirit

Kausi 2018

Voit hakea tällä verkkohakemuksella Leirikesä ry:n kesäkauden 2018 kaikille leireille kesätyöntekijäksi. Lue huolellisesti jokaisen kentän täyttöohjeet. Tarkista vielä ennen hakemuksen täyttämistä hakuilmoitus avoimista työpaikoista, rekrytointia koskevat usein kysytyt kysymykset sekä eri tehtävien työnkuvat. Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä toimistollemme. Voit myös kysyä verkkosivun chatissa aina kun näet sivun oikeassa reunassa vihreän chat-ikkunan.

Käsittelemme kaikki lomakkeella annetut tiedot luottamuksellisesti, emmekä luovuta henkilötietoja eteenpäin. Lomakkeella annetut tiedot siirretään TLS-suojatun yhteyden yli palvelimelle. Tutustu myös työnhakijarekisterin rekisteriselosteeseen.

Täyttöohje: Aloita hakemuksen täyttäminen PERUSTIEDOT -osion täyttämisellä, sillä myöhemmin lomakkeessa muun muassa haettavissa olevat tehtävät näytetään perustietojesi perusteella. Vihreää otsikkopalkkia klikkaamalla saat esiin lisää kysymyksiä tai voit piilottaa jo vastatut kysymykset.

Joidenkin kysymysten vastauskenttien merkkimäärää on rajoitettu, joten kerro kokemuksistasi ja ajatuksistasi tiiviisti. Merkeiksi lasketaan myös välilyönnit ja rivinvaihdot!

Voit tarvittaessa suurentaa joidenkin kysymysten vastausalueita vetämällä hiirellä vastausalueen oikeasta alakulmasta.

Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä (*).

Perustiedot
Syötä tässä nimi- ja muut henkilötiedot.

Jos tunnet itsesi virallista nimeä paremmin jollakin toisella nimellä, voit kertoa sen tässä.

Syntymäaika

Minkä ikäinen olet leirien alkaessa, eli touko-kesäkuun vaihteessa?

Korkeintaan 100 merkkiä.

Yhteystiedot
Anna meille tässä yhteystiedot, joista saamme sinut varmasti kiinni. Huolehdithan myös siitä, että sinulle @leiri.fi -sähköpostiosoitteesta lähetetyt sähköpostit eivät päädy roskapostiin.

(040 123 4567)

(+46 26 123 4567)

Haettavat tehtävät
Voit hakea tällä samalla työhakemuksella työskentelemään vain Kiljavan Leirikesän yöleireillä, vain Partiolaisten päiväleireillä tai voit hakea molemmille leireille työhön. Valitse alla olevasta pudotusvalikosta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.
Merkitse tähän kaikki hakemasi tehtävät. Merkitse vain ne tehtävät, joista olet varmasti kiinnostunut ja valmis ottamaan työn vastaan. "Ylimääräisten" tehtävien merkitseminen ei kannata, jos olet kiinnostunut esimerkiksi vain ohjaajan tai huoltomiehen tehtävästä. Haettavissa olevat tehtävät näytetään ikäsi perusteella.

Tehtävät Kiljavan Leirikesän yöleireillä

Voit vielä tutustua Kiljavan Leirikesän yöleirien eri tehtäviin ja tehtävien kuvauksiin klikkaamalla tästä. Linkki aukeaa erilliseen ikkunaan, etkä menetä kirjoittamiasi tietoja.

Tehtävät Partiolaisten päiväleireillä

Voit vielä tutustua Partiolaisten päiväleirien eri tehtäviin ja tehtävien kuvauksiin klikkaamalla tästä. Linkki aukeaa erilliseen ikkunaan, etkä menetä kirjoittamiasi tietoja.

Työkokemus
Kerro tässä työkokemuksestasi. Jos sinulla on paljon työkokemusta, valitse vain keskeisimmät ja hakemiisi tehtäviin liittyvät työsuhteet.

Tässä voit kertoa, minkälaista hakemaasi tehtävään liittyvää työkokemusta sinulla on. Tee lista työtehtävistä ja niiden kestoista sekä avaa muutamalla sanalla keskeisimmät työtehtäväsi.

Voit kirjoittaa korkeintaan 300 merkkiä.

Tässä voit kertoa lyhyesti aiemmasta Leirikesään tai Partiolaisten päiväleireihin liittyvästä työhistoriastasi.

Voit kirjoittaa korkeintaan 300 merkkiä.

Tässä voit kertoa, minkälaista muuta työkokemusta sinulla on. Tee lista työtehtävistä ja niiden kestoista sekä avaa muutamalla sanalla keskeisimmät työtehtäväsi.

Voit kirjoittaa korkeintaan 300 merkkiä.

Muu kokemus
Tässä voit kertoa muuten, esimerkiksi opinnoistasi, opintojesi kautta (esim. työharjoittelussa) tai esimerkiksi harrastuksissa saamastasi kokemuksesta. Jos sinulla on paljon tällaista kokemusta, valitse vain keskeisimmät ja hakemiisi tehtäviin liittyvät seikat.

Voit kirjoittaa korkeintaan 300 merkkiä.

Osaaminen
Seuraavaksi sinulle esitetään osaamiseesi liittyviä väittämiä. Lue täyttöohje alta huolellisesti ja vastaa väittämiin ohjeen mukaan.

Täyttöohje:

Valitse alta viisi (5) väittämää, jotka sopivat parhaiten omaan osaamiseesi (sopii minuun)
Valitse lisäksi yksi (1) väittämä, joka sopii omaan osaamiseesi vähiten tai ei lainkaan (ei sovi minuun)

Yhteensä valitset kuusi (6) väittämää. Osa väittämistä jää tyhjäksi.

Vastaa vain hakemaasi tiimiä koskeviin väittämiin. Jos haet useampaan eri tiimiin (esim. ohjaajatiimiin ja keittiötiimiin), vastaa molempia tiimejä koskeviin väittämiin.

Partiolaisten päiväleirien tehtäviä ovat

 • ohjaaja
 • apuohjaaja
 • logistiikkavastaava

Valitse näistä edellä annetun ohjeen mukaisesti vain kuusi (6) väittämää, jos haet mihin tahansa Partiolaisten päiväleirien tehtävään.


Ohjaajatiimin tehtäviä ovat:

 • ohjaaja
 • apuohjaaja

Valitse näistä edellä annetun ohjeen mukaisesti vain kuusi (6) väittämää, jos haet ohjaajatiimin tehtäviin.

esim. säänmukainen vaatetus, riittävä unensaanti, turvallisuus

esim. karkaava tai aggressiivinen lapsi tai kiusaamistilanteet

leirillä on ajoittain lapsille rooliohjelmia, esim. salapoliisiohjelma tai leirin oma Putous


Palvelutiimin tehtäviä ovat:

 • ensiapuvastaava
 • toimistosihteeri
 • mediavastaava
 • yövalvoja
 • huoltomies

Valitse näistä edellä annetun ohjeen mukaisesti vain kuusi (6) väittämää, jos haet palvelutiimin tehtäviin.


Keittiötiimin tehtäviä ovat:

 • apuemäntä
 • keittiöapulainen

Valitse näistä edellä annetun ohjeen mukaisesti vain kuusi (6) väittämää, jos haet keittiötiimin tehtäviin.

esim. gluteeniton, munaton, vegaaninen

Ominaisuudet
Seuraavaksi sinulle esitetään ominaisuuksiisi (osana työyhteisöä) liittyviä väittämiä. Lue täyttöohje alta huolellisesti ja vastaa väittämiin ohjeen mukaan.

Kaikki hakijat vastaavat näihin väittämiin

Täyttöohje:

Valitse alta viisi (5) väittämää, jotka sopivat parhaiten omiin ominaisuuksiisi (sopii minuun)
Valitse lisäksi yksi (1) väittämä, joka sopii omiin ominaisuuksiisi vähiten tai ei lainkaan (ei sovi minuun)

Yhteensä valitset kuusi (6) väittämää. Osa väittämistä jää tyhjäksi.
Ajatuksia ensi kesästä
Koska olet jo työskennellyt aiemmin Leirikesällä tai Partiolaisten päiväleireillä, haluaisimme kuulla sinulta muutamia ajatuksia ensi kesään liittyen. Kerro omista kehityskohteistasi tai henkilökohtaisista tavoitteistasi ensi kesälle.

esim. pitäisikö Kiljavan Leirikesällä olevaan laatikkoleikkiin keksiä jonotusjärjestelmä tai onko sinulla ratkaisu, miten Kiljavan näyttiksen räjähdys saataisi ennaltaehkäistyä? Entä mitkä ovat Partiolaisten päiväleirien alueiden parhaat retkikohteet?

Pituus korkeintaan 500 merkkiä.

Pituus korkeintaan 500 merkkiä.

Erityistaidot

Onko sinulla jotakin erityisosaamista, josta haluat kertoa meille? Esimerkiksi sinulla on oma bändi - tai osaat säestää kitaralla iltanuotiolauluja? Olet vetänyt askartelukerhoa serkkutytöille tai sinulta löytyy erityinen bravuuriruoka? Oletko Suomen paras koti-ikävän lievittäjä tai osaatko Puuttuvan palasen -räppiosuuden ulkoa? Kerro meille yllättävimmät erityistaitosi, jotta mekin tiedämme.

Voit vastata kysymykseen alle kirjallisesti tai antaa osoitteen videoon, jossa esittelet lyhyesti erityistaitoasi.

Voit kirjoittaa korkeintaan 500 merkkiä.

Voit halutessasi vastata tähän kysymykseen myös lyhyellä videolla, jonka osoitteen voit antaa tässä kentässä. Voit yhtä hyvin vastata yläpuolelle kirjallisesti.

Leirilupaus
Lupaamme Leirikesän lupauksessa, että leiri on lapsen oma viihtyisä loma, jonne palaa halu lähteä yhä uudelleen. Kaikki työntekijämme toimivat osana maailman parhaan lastenleirin henkilökuntaa.

Voit kirjoittaa korkeintaan 500 merkkiä.

Oma hakemusteksti
Kirjoita tähän oma hakemuksesi. Edellä kysyttyjä tietoja ei kannata toistaa. Meille kannattaa kertoa esimerkiksi siitä, miksi haluat töihin meille ja miksi mielestäsi juuri sinut kannattaisi valita tekemään töitä maailman parhaille lastenleireille, tekemään leiriä yhteensä yli 3 000 lapselle ja nuorelle. Perustele myös, miksi sopisit toimimaan osana hyvin tiivistä työyhteisöä.

Pituus korkeintaan 2 500 merkkiä.Vaikuttaa siltä, että olet saamassa hakemuksen valmiiksi! Voit vielä halutessasi tarkastella antamiasi vastauksia. Kun olet valmis, lähetä hakemus klikkaamalla alta.