Hae TÖIHIN syyslomalle, 15.-19.10., Partiolaisten päiväleireille Helsinkiin Viikkiin tai Taivallahteen!

Etsimme 2 tiiminvetäjää ja 4 ohjaajaa/apuohjaajaa töihin

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu ihan kaikille 7-10 -vuotiaille koululaisille. Lapsen ei siis tarvitse olla partiolainen. Päiväleireillä ulkoillaan paljon, kokkaillaan ruokaa, nikkaroidaan, seikkaillaan lähialueilla, pelataan, leikitään ja tehdään muita kivoja lomajuttuja - kivojen kavereiden kanssa tietysti!

Kuka voi hakea? Leirikesällä (Kiljavalla, Nikuvikenissä tai Partiolaisten päiväleireillä 2018) aiemmin töissä ollut. Sinun ei tarvitse olla partiolainen.

Milloin haetaan? 5.9. klo 20.00 mennessä. Lähetä avoin hakemus anna-kaisa.pohjola(at)leiri.fi. Otsikoi ohjaaja/apuohjaaja/tiiminvetäjä päiväleirille ja oma nimi.

Palkkaus: Apuohjaaja 10,5 €/h, ohjaaja 11,14€/h, tiiminvetäjä 11,94€/h ja lisäksi lomakorvaukset 9%. Työtunteja tehtävästä riippuen 40-45 valmisteluineen.

Mihin aikaan töitä? 8.30-16.30 välillä. Ohjelmaa on päivittäin klo 9-16. Paikalle voi tulla jo 8.30 alkaen ja kotiin lähdetään 16.30 mennessä.

Työnkuvat:

  • Tiiminvetäjä ohjaa tiimiä ja suunnittelee ja toteuttaa leirin ohjelmaa, huolehtii omalta osaltaan lapsiryhmästä. Tiiminvetäjä huolehtii hankinnoista ja vastaa leirin turvallisuudesta, pitää yhteyttä toimistoon.
  • Ohjaaja ja apuohjaaja suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa ja pitävät huolta lapsiryhmästä.
  • Tiiminvetäjältä ja ohjaajilta odotetaan vähintään 18 vuoden ikään ja apuohjaajalta vähintään 16 vuoden ikää.
  • Kaikkiin työnkuviin voi sisältyä myös muita tehtäviä.