Leirikesä ry työllistää yli 250 nuorta aikuista vuosittain leirien ajaksi

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä Leirikesällä!

Olemme suosittu työnantaja ja varsinkin kesätöihin hakemuksen lähettää vuosittain yli 1500 innokasta hakijaa. Nuorimmat työntekijämme ovat 15 -vuotiaita, jotka saavat ensikosketuksen työelämään.

Toimistotyö

Leirikesän toimistolla työskentelee ympäri vuoden kolme työntekijää, eli toiminnanjohtaja, järjestökoordinaattori ja järjestösuunnittelija. Toimiston työntekijöiden tehtävä on huolehtia toiminnan jatkuvuudesta ja kehittämisestä, leirituotteiden tasosta, leirien tukemisesta ja puitteiden valmistamisesta, yhteydenpidosta kumppaneihin, viestinnästä, asiakaspalvelusta ja taloudesta.

Leirityö
 • Annamme kaikille kesätyöhön valituille koulutuksen ja perehdytyksen omaan tehtävään ja Leirikesän toimintaan yleisesti.
 • Teemme kirjalliset työsopimukset ja saat meiltä työtodistuksen.
 • Leirien valmistelutyössä on joustavat työajat.
 • Tarjoamme työterveyshuollon Aavassa.
 • Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

» Avoimet työpaikat

Eri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Leirikesä tarjoaa myös varsin hyvät etenemismahdollisuudet aina vain vastuullisempiin tehtäviin leiriorganisaatiossa. Kerromme ylpeydellä niitä tarinoita, joissa ujo ja arka apuohjaaja on kasvanut kanssamme aina leirinjohtajaksi saakka ja saanut erinomaiset kannukset myöhemmässä työelämässä menestymiseen!

Etsimme työntekijöitä ympäri vuoden

 • Rekrytoimme kesäkauden työntekijät vuosittain joulukuun alusta tammikuun alkuun verkkosivujemme kautta. Tarjoamme koulutuksen työtehtäviin keväällä ennen kesäkautta. Koulutuksissa perehdytään mm. leiriturvallisuuteen, leirikäytäntöihin, Leirikesän arvoihin ja tapaamme tehdä töitä. Nuorimmat koulutetaan työelämän arkeen muun ohessa.
 • kevään aikana rekrytoimme työntekijöitä erilaisiin valmistelu- ja viestintäprojekteihin jo töissä olleiden joukosta
 • syyskauden leirien työntekijät rekrytoimme elokuussa jo töissä olleiden joukosta
 • talvileirien työntekijät rekrytoimme loka-marraskuussa jo töissä olleiden joukosta
 • tulevan kesän leirinjohtajat rekrytoidaan jo töissä olleiden joukosta yleensä lokakuun aikana
 • leirinjohtajien valintojen jälkeen rekrytoimme jo töissä olleiden joukosta tulevan kesän johto- ja projektiryhmät loka-marraskuussa

Oletko sinä maailman parhaiden lastenleirien tekijä?

Jätä meille työhakemus, niin otetaan selvää!

Kaikki työntekijät ovat suoraan Leirikesän palkkalistoilla ja Leirikesä ry on jokaisen työntekijän työnantaja. Erittäin mielekkään työn lisäksi saat meiltä upean työyhteisön ja todennäköisesti elinikäisiä ystäviä. Leirikesä on haluttu työnantaja, ja meille hakee hyvin paljon henkilöitä töihin. Panosta työhakemukseen ja näytä meille, miksi juuri sinä olet maailman parhaiden lastenleirien tekijä.