Talven erilaiset leirit odottavat leiriläisiä!

ke marrask. 01 10:00:00 2017

Talven leireille voi nyt ilmoittautua – laadukasta ja turvallista tekemistä talviloman ajaksi

Leirikesä järjestää talvikaudella 2018 kaksi yöleiriä Kiljavan leirikeskuksessa Hyvinkäällä ja yhden Partiolaisten päiväleirin Helsingissä. Yöleirit ovat pituudeltaan 5 kokonaista vuorokautta ja leirillä ollaan alusta loppuun. Partiolaisten päiväleiri hiihtolomalla kestää 5 arkipäivää ja tekemistä on joka päivä noin klo 9-16. Kaikki talven leirit on tarkoitettu noin 7-13 -vuotiaille lapsille ja yöleireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella.

Leirille ilmoittaudutaan joko verkkolomakkeella tai paperisella lomakkeella. Ilmoittautumiset käsitellään ja vahvistetaan saapumisjärjestyksessä, postitse saapuneet ilmoittautumiset ennen samana päivänä lähetettyjä sähköisiä ilmoittautumisia. Lisätietoja ilmoittautumisesta voit lukea verkkosivuilta.

Tutustu leiritarjontaan ja leirien hintoihin sekä Veikkauksen alennukseen. Yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen saat usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli kysymykseesi ei löydy vastausta tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistollemme.

Voit tutustua leirimeininkiin Leirilehdessä, Leirikesän Facebookissa, kuvia voit katsella Instagramissa ja YouTubesta löydät fiiliksiä ja tunnelmia menneiltä vuosilta.

Jos kaikki on valmista, siirry ilmoittautumaan!