Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

29.02.2024

Tiedote Espoon leireistä

Ilmoittautuminen leireille aukeaa torstaina 14.3 kello 12 Leirikesän Varauspalvelussa.Lue lisää »

29.01.2024

Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman päiväleirille Viikkiin!

Hiihtoloman päiväleirillä Viikissä ma 19.2.2024 - pe 23.2.2024 on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan Leirikesän Varauspalvelun kautta!Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

01.03.2024

Vantaan leirit ovat nyt varattavissa! 🥳 Järjestämme jälleen Vantaalla partiolaisten päiväleirejä. Vantaalla jatkamme ed... Lue lisää »

Facebook

01.03.2024

Vantaan leirit ovat nyt varattavissa! 🥳 Järjestämme jälleen Vantaalla partiolaisten päiväleirejä. Vantaalla jatkamme ed... Lue lisää »

Facebook

27.02.2024

Kesän leireille on tehty jo yli TUHAT varausta! 🤩 Kiitos kaikille ilmoittautuneille, tästä tulee maailman paras kesä! ☀... Lue lisää »