Maanantai

06.07.2015

Maanantaina leirillä herättiin leirin ensimmäiseen kokonaiseen leiripäivään. Lipunnoston jälkeen leiriläiset kävivät tutustumassa leirin toimintapisteisiin. Ensin kierrettiin oman ryhmän kanssa kaikki pisteet läpi ja kerrottiin kuinka niissä toimitaan. Kun säännöt ja ohjeet olivat kaikille tutut, päästiin toimintapisteitä kokeilemaan. Kiipeilytoimintapisteet keräsivät varsin suuren osanottaja määrän. Laatikkoleikissä päästiin rikkomaan jopa kahdenkymmenen laatikon raja. Kiipeilyseinällä useampi lapsi kiipesi aivan huipulle asti. Myös uinti ja kanotointi keräsivät suuren osanottaja määrän. 

Illalla koko leiri pelasi koko leirin juoksuleikkiä. Leikissä oli tarkoitus viedä professoreille vettä tiedon lähteisiin, hakien sitä toisen teltta-alueen tiedon lähteestä. Leikissä oli myös mahdollista kerätä kumisia ankkoja, joita sai suorittamalla pieniä tehtäviä. Varsinaista voittajaa professorit eivät julistaneet vaan professorit loppushowssa kaatoivat vesiämpärit niskaansa, jotta tiedonlähteen kaikki tieto imeytyisi heihin.

Leirillä on tänään paistanut aamulla aurinko ja on ollut varsin lämmin sää. Illalla sää viileni ja pilvet saapuivat taivaalle. Kuitenkaan leirillä ei ole tänään satanut.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa