Tiistai

04.07.2017

Viikon toista leiripäivää on vietetty Kiljavalla vauhdikkaissa ja myös rennoissa tunnelmissa.

Lipunnoston jälkeen tytöt pääsivät saunomaan. Sillä välin loput leiriläiset tutustuivat Vesi, vedempi, vesin -kerhoihin, joihin kuului maalausta vesivärein, vesi-ilmapallojen tarkkuusheittoa, vetisten vaahtomuovien heittelyä sekä kanotointia.

Innokkaimmat valitsivat heti suosikkikerhonsa ja pinkaisivat ensimmäisinä paikalle. Vesivärimaalauksiin taiteiltiin maisemia ja abstrakteja kuvioita. Moni maalasi papereille omia fiiliksiään ja erilaisia yksityiskohtia Kiljavalta.

Rannassa kanooteilla melominen oli erittäin suosittua. Pelastusliivit puettuina leiriläiset rohkeasti meloivat pitkin Märkiö-järveä.

Vesi-ilmapallojen heittopisteellä oli tarkoitus osua eri kokoisiin astioihin tietyn matkan päästä. Mitä pienempään astiaan osui, sitä enemmän keräsi pisteitä.

Tyttöjen saunottua ja uitua oli lounaan aika, jossa ruoaksi oli maukasta kanakastiketta ja riisiä. Lounaan jälkeen oli poikien vuoro päästä saunomaan ja pulikoimaan. Tytöt pääsivät puolestaan Vesi, vedempi, vesin -kerhojen pariin.

Päivällisen jälkeen lippuaukealle saapui joukko urheilijoita viihdyttämään leiriläisiä erilaisin aktiviteetein. Leiriläiset pääsivät muun muassa lenkkeilemään pururadalle Timo Silakan kanssa, pelaamaan sählyä Ville Peltosen kanssa ja harjoittelemaan upeita parkour-liikkeitä Voltti-Salaman kanssa.

Lisäksi päästiin myös mm. seinäkiipeilemään, hyppimään hyppynarulla ja pelaamaan pingistä. Aktiviteettien kokeilemiseen oli sopivasti aikaa, joten jokainen ehti varmasti kokeilemaan paljon kaikenlaista!

Huomenna saattaa vyölaukulle olla käyttöä, sillä koittaa leiriviikon teemapäivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa