Toinen leiripäivä Kesärinteellä

08.06.2022

Kesärinteellä toinen leiripäivä alkoi ihanassa aurinkoisessa säässä. Aamupalan jälkeen leiriin saapui Kroope Ankka kavereineen ja kertoi leiriläisille isosta kesiscoinien kryptoryntäyksestä. Siispä lapset pääsivät myös itse louhimaan kesiscoineja itselleen erilaisia rasteja ja tehtäviä suorittaen. Lasten kerätessä itselleen kesiscoineja leirissä hiippaili myös salaperäinen pankkiiri, joka oli hyvin kiinnostunut lasten louhimista kesiscoineista. Lounaan jälkeen selvisikin, että pankkiiri halusi ottaa kaikki rahat omiin nimiinsä ja ostaa Kesärinteen leirikeskuksen kryptovaluuttatehtaaksi! Lapset ja Kroope Ankka kuitenkin ilmoittivat heti, ettei tämä käy laatuunsa ja Kroope Ankka ilmoitti ryhtyvänsä taisteluun tätä vastaan. Eeppinen taistelu käytiin rannassa, jossa paha sai palkkansa. Pankkiirille seurasi tästä myös saavillinen vettä niskaan! 

Iltapäivällä kanttiinin ja välipalan jälkeen pojat lähtivät saunomaan ja uimaan, jonka aikana tytöt pääsivät erilaisten projektien pariin. Projekteina oli nikkarointia, jalkapallon peluuta ja tanssikoreografian opettelua. Päivällisen jälkeen kun pojat olivat saunoneet, pääsivät myös tytöt saunomaan sekä uimaan. Lämmintä päivää virkisti myös super hauska sadetin, joka sai aikaan ihania riemunkiljahduksia. Päivä oli täynnä hauskaa ohjelmaa ja illalla nukkumaan käytiin iloisin mielin. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa