Ilmoittautuminen kesän 2020 leireille on alkanut!

ke tammik. 08 12:00:00 2020

Ilmoittautuminen maailman parhaille kesäleireille on nyt alkanut! 

Kiljavalla Hyvinkäällä järjestetään 3-6 vuorokauden pituisia yöleirejä 7-10-vuotiaille (1.-3.lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille sekä nuorten leiri 13-15-vuotiaille. Lisää tietoa Kiljavan yöleireistä saat tästä klikkaamalla.

Kesärinteellä Tuusulassa järjestetään 3-4 vuorokauden pituisia yöleirejä 7-10-vuotiaille (1.-3lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille. Lisää tietoa Kesärinteen yöleireistä saat klikkaamalla tästä

Päiväleirejä järjestetään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla maanantaista perjantaihin tai maanantaista torstaihin ikäryhmittäin 7-10-vuotiaille (1.-3.lk) ja 10-12-vuotiaille (4.-6.lk) lapsille. Lisää tietoa partiolaisten päiväleireistä saat klikkaamalla tästä.

Yöleireille Hyvinkään Kiljavalle on mahdollista mennä bussikuljetuksella Helsingin keskustasta ja Kesärinteelle Tuusulaan Keravan keskustasta. Kiljavan kesäleirille voi ilmottautua mukaan myös kehitysvammaiset sekä avustajan tukea tarvitsevat lapset sekä nuoret. Lue lisää leirikesän erilaisista lapsiryhmistä tästä klikkaamalla. Myös brontoille on paikkoja ja he voivat ilmottautua mukaan Kiljavan kesäleireille. Kiljavan yöleireille voi hakea Veikkauksen alennusta, lisää tietoa sekä ohjeet alennuksen hakemiseen saat painamalla tästä.

Kesällä 2020 järjestetään yli 100 päiväleiriä pääkaupunkiseudulla. Kokonaan uusia sijainteja päiväleireille on Pohjois-Haagassa, Malminkartanossa, Kruunuhaassa sekä Vuosaaren seikkailutalolla. Päiväleirejä kahdelle eri ikäryhmälle (sekä 7-10-vuotiaille, että 10-12-vuotiaille) järjestetään Lauttasaaressa, Munkkiniemessä ja Oulunkylässä. Tällöin eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan paikkaan!

Retkileirejä järjestetään Kruunuhaassa ja Munkkiniemessä. Leiriläiset tapaavat aamulla samassa paikassa, mutta retkeilevät koko päivän ja palaavat lähtöpaikkaan vasta iltapäivällä. Kesän leirivalikoimaan kuuluu myös erikoisleiri Östersundomin seikkailu, sinne otetaan mukaan 7-12-vuotiaita (1.-6.lk) samaan paikkaan. Leiri on myös muita päiväleirejämme isompi ja siihen osallistuu jopa yli 30 lasta.

Ilmoittautumaan leireille pääset varauspalvelussamme tästä klikkaamalla.