Game of gamesissa heitettiin ohjaajia järveen ja nakkikeitto oli hyvää

20.07.2022

Keskiviikkopäivä alkaa kääntyä kohti iltaa. Vanhat ohjaajat ovat tänään alkuillasta poistuneet leiriltä ja leiriläiset ovat päässeet tutustumaan uusiin ohjaajiin. Tänään taas leirilehteä kirjoittamaan saatiin yksi nuori, joka asustelee dronttien telttakylässä.


“Miten hei päivä mennyt?”
- On mennyt aika todella hyvin.
“Sano kolme kivaa asiaa, mitä olet tänään nähnyt ja kokenut”
- Iltapäivällä olin yhdessä ohjelmassa. Game of games oli se peli.
“Mitä siellä tapahtu? Millainen peli se oli?”
- Siellä piti vastata erilaisiin kysymyksiin. Siellä piti esimerkiksi tunnistaa julkkiksia, me tunnistettiin siitä Niilo22. Sitten siellä piti arvioida miten pitkään minuutti on menny ja yrittää arvata mahdollisimman lähelle. Sitten siellä oli 3 minuutin kävyn keräämiskilpailu.
“Kuinka paljon teidän ryhmä keräsi käpyjä?”
- Meidän ryhmä taisi kerätä joku 854 käpyä.
“Miten se Game of games loppu?”
- Mun ja yhen toisten leiriläisten ohjaajat lens järveen vaatteet päällä. Se näytti aika hyvältä, melkein teki ite kans mieli, mut sit en halunnukkaa.
“Okei, nyt oot kertonu yhestä kivasta asiasta tänään. Mitäs muuta kivaa?”
- No kavereiden kanssa oon ollu. Me ollaan kavereiden kanssa vaa juteltu. Sit oli mukava aamupäivästä pelata kans vähä puhelimella peliä. Se peli oli Apex legends.
“Ootko sä ostanut kanttiinista?”
- Tänään oon ostanu ainaki ranskalaisia ja kokiksen. Game of gamesissa ostin mutakakun ja kermavaahdon. Sen jälkeen oon ostanu sipsiä ja suklaalevyn.
“Oliks ranskalaiset vai mutakakku parempi ostos?”
- Molemmat oli aika hyviä. Ranskalaisiin otin pelkkää majoneesia ja kyllähän mutakakkuun kermavaahto kuuluu.
“ Tänään oli myös hei trangiaruokailua, miten se meni?”
- Aika hyvin. Me tehtiin nakkikeittoa. Ei ollu yhtään vaikeeta, se oli tosi helppo tehä. Siitä tuli myös tosi hyvää. Meitä oli mun telttakaverit tekee sitä, eli siitä tuli kolmelle sapuskaa.
“Mitäs sä haluaisit vielä’ tehdä tänään?”
- Mä haluisin mennä varmaan vielä mennä uimaan.
“Nythän tuolla on toi sauna, eli jos sä haluat mennä käymään saunassa, niin tuolla on aika kaunis auringonlasku tällä hetkellä.”
- Näyttää kyllä todella hyvältä toi auringonlasku.
“Hei osallistuitko tänään Selviytyjiin?”
- Joo osallistuin, harmittaa vaa ku ei voitettu mitään.
“Mitä kaikkea siellä Selviytyjissä piti tehdä?”
- Ekalla roundilla piti selvittää joku palapeli. Se oli vähä vaikee. Saatiin kuitenkin se ratkaistua. Mun tiimi eliminoitiin heti, koska me oltiin vikoja. Me päästiin jatkaa kuitenkin, ku meiän piti ettii yks kivi. Me löydettiin se kivi ja sit me mentiin oottaa, ku toisilla oli huutokauppaa. Ne huutokauppas jostain herkuista, kivistä ja leivistä. Ne varmaa sai syödä ne. Sit sen jälkeen siinä oli joku ankkojen kerääminen vedessä, mä olin just sillon muualla. Kolmannessa roundissa oli joku polttopallon tapanen juttu. Siin piti eliminoida muut tiimit heittelemällä palloi. Se oli tosi helppoo ja mä pärjäsin siinä. Me mentiin sen jälkeen kattoo heimoneuvosto, koska meiät oltiin jo eliminoitu. Sen voitti joku UkaUka-tiimi, ne voitti palkinnoksi klubikanttiini tuotteita. Harmi ettei voitettu, mut se oli muuten tosi kivaa.
“No hei, sullahan on oikeesti ollu tosi kivan kuulonen päivä. Toivottavasti huomenna on myös tosi nastaa.”
- Joo toivotaan!
“Kiitos haastattelusta.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa