Helleviikon viimeiset päivät Kesärinteellä

15.06.2023

Kesän toinen leiriviikko on ollut lämmin ja uinnintäyteinen! Keskiviikkona käytiin retkellä noin kilometrin päässä Rusutjärven uimarannalla, jossa laitettiin trangiaruokaa ja pelailtiin rantapelejä. Illalla oli ohjelmassa leiriolympialaiset, jossa kierrettiin leiriryhmittäin eri rasteja ja kilpailtiin leikkimielisesti toisia vastaan - kaikkea suohonlaulannasta tarkkuusheittoon ja viestijuoksuun. 

Tänään torstaina oli aamulla toimintapisteitä, joissa mm. uitiin, melottiin ja sup-lautailtiin. Iltapäivällä kaikilla oli saunavuorot, jonka ohessa sekä puuhasteltiin eri kerhoissa askarteluja että mm. pelattiin kirkonrottaa ja muita ulkopelejä - sekä tietenkin boffattiin. Lopulta päivän huipensi Super Mario Brosista saapuneet hahmot, jotka olivat matkallaan Mushroon Kingdomiin päättäneet poiketa vanhojen tuttujensa luo Kesärinteelle. Viimeisen illan kunniaksi saatiin siis DJ Donkey Kongin, Bowserin, Princess Peachin sekä Luigin ja Marion vetämä disco - voiko parempaan leiriviikko edes huipentua!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa